Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-12-25 21:21
  • Competitiewedstrijd: Premiership
  • Stadion: YNWA
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 47000
ANFIELD LFC Rock Bottom
back Tactiek 532 v1.1
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 0
61.5 gemiddelde waardering 68.6
excellent Schieten outstanding
very good Passen formidable
formidable Verdedigen formidable


16e minuut.
Mazurczak rent richting de bal. Mazurczak met een sublieme pass. Carle bereikt de bal nog maar net als eerste. Carle schiet op doel. Rayvnlewfu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Rock Bottom 1:0

21e minuut.
Mitruś rent richting de bal. Mitruś geeft een hoge lob. Klungelig pakt Acaroğlu de bal. McMahon is nu in balbezit. McMahon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Caboni geeft een hoge lob. Potoniec kopt de bal weg. Klungelig pakt McMahon de bal. Mitruś is nu in balbezit. Mitruś draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Waleński speelt de bal door. Pokora rent richting de bal. Pokora geeft de bal voor. Fijas rent richting de bal. Fijas draait met de bal, schiet en ... Rayvnlewfu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 56%, Rock Bottom 44%.
ANFIELD LFC - Rock Bottom 1:0

57e minuut.
Wysocki onderschept slim de pass. Wysocki geeft de bal voor. Klungelig pakt Maghiran de bal. Mitruś is nu in balbezit. Mitruś schiet op doel. Çığırtkan bokst de bal weg.

60e minuut.
Wysocki geeft een hoge lob. Mitruś heeft problemen om de bal te vangen. Endrődi rent richting de bal. Mitruś verovert de bal door een tackle van achteren. Mitruś haalt uit met een fantastische trap. Çığırtkan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. McMahon springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Pokora passt de bal zonder na te denken. Mel`nichenko rent richting de bal. Fijas onderschept slim de pass. Fijas schiet op doel. Rayvnlewfu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Rock Bottom 2:0

68e minuut.
Potoniec passt de bal zonder na te denken. Mitruś bereikt de bal nog maar net als eerste. Waleński begaat een overtreding. Waleński krijgt een gele kaart. Mitruś is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wysocki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. McMahon maakt een snoekduik en kopt de bal. Çığırtkan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Carle rent richting de bal. Cima legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Carle is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ralph komt het veld opgelopen. Fijas legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Rayvnlewfu bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Vierziger passt de bal met de wreef. Mazurczak speelt de bal door. Pokora met een sublieme pass. Carle rent richting de bal. Carle haalt uit met een fantastische trap. Rayvnlewfu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Carle stond buitenspel. Mel`nichenko maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vierziger heeft problemen om de bal te vangen. Ralph rent richting de bal. Ralph geeft een hoge lob. Paal! Çığırtkan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Daar is Waleński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ralph is nu in balbezit. Ralph passt de bal in één keer door. Mitruś rent richting de bal. Mitruś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 56%, Rock Bottom 44%.
ANFIELD LFC - Rock Bottom 2:0