Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rock Bottom ANFIELD LFC
532 v2 a Tactiek double entry
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
67.5 gemiddelde waardering 60.9
excellent Schieten very good
outstanding Passen very good
excellent Verdedigen outstanding


8e minuut.
Maghiran geeft de bal voor. Inworp. Caboni met een snelle inworp. Potoniec geeft de bal voor. McMahon springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lismare zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caboni met een sublieme pass. Mitruś is nu in balbezit. Mitruś draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Daar is Pokora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Potoniec is nu in balbezit. Potoniec geeft een lange en hoge pass. Maghiran probeert de bal aan de voet te houden. Mitruś krijgt zijn hoofd ertegen. Çığırtkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. McMahon is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Rock Bottom - ANFIELD LFC 1:0

30e minuut.
Maghiran probeert naar een medespeler te passen. Crnadak probeert naar een medespeler te passen. Potoniec met een sublieme pass. Mitruś is nu in balbezit. Mitruś schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Acaroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Acaroğlu geeft een hoge lob. Mel`nichenko rent richting de bal. Fijas verovert de bal door een tackle van achteren. Fijas schiet op doel. Rayvnlewfu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rock Bottom 52%, ANFIELD LFC 48%.
Rock Bottom - ANFIELD LFC 1:0

48e minuut.
Potoniec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caboni rent richting de bal. Pokora schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pokora krijgt een gele kaart. Caboni is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Crnadak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mitruś kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Cima bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora onderschept slim de pass. Pokora met een sublieme pass. Fijas is nu in balbezit. Fijas draait met de bal, schiet en ... Rayvnlewfu bokst de bal weg. Crnadak controleert de bal met de borst. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pokora geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fijas springt en kopt de bal. Rayvnlewfu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rock Bottom - ANFIELD LFC 1:1

72e minuut.
Potoniec is nu in balbezit. Potoniec speelt de bal door. Wysocki speelt de bal door. Mitruś rent richting de bal. Mitruś draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Şəkərəliyev komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Waleński probeert naar een medespeler te passen. Pokora is nu in balbezit. Pokora passt de bal zonder na te denken. Fijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas draait met de bal, schiet en ... Rayvnlewfu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Şəkərəliyev geeft de bal voor. Lismare rent richting de bal. Fijas onderschept slim de pass. Fijas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rock Bottom - ANFIELD LFC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rock Bottom 44%, ANFIELD LFC 56%.
Rock Bottom - ANFIELD LFC 1:2