Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-12-28 21:27
  • Competitiewedstrijd: Premiership
  • Stadion: YNWA
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 47000
ANFIELD LFC Legia Będzin
back Tactiek 14.01.2022
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
61.2 gemiddelde waardering 60.9
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Lange rent richting de bal. Lange geeft de bal voor. Reuland bereikt de bal nog maar net als eerste. Reuland geeft een hoge lob. Hoddle maakt een snoekduik en kopt de bal. Çığırtkan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Çığırtkan trapt de bal weg van het doel. Pokora kopt de bal weg. Fijas rent richting de bal. Carle is nu in balbezit. Carle schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Rubinshtein speelt de bal door. Reuland rent richting de bal. Reuland passt de bal met de wreef. Chilwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilwell haalt uit met een fantastische trap. Çığırtkan bokst de bal weg.

7e minuut.
Klungelig pakt Endrődi de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Reuland neemt de hoekschop. Chilwell springt en kopt de bal. Çığırtkan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Legia Będzin 0:1

9e minuut.
Lange bereikt de bal nog maar net als eerste. Lange geeft een lange en hoge pass. Hoddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoddle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Legia Będzin 0:2

20e minuut.
Klungelig pakt Piron de bal. Endrődi is nu in balbezit. Waleński bereikt de bal nog maar net als eerste. Waleński geeft de bal voor. Fijas bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Carle springt en kopt de bal. Daar is Rubinshtein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fijas is nu in balbezit. Fijas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Svansson geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mazurczak met een snelle inworp. Fijas is nu in balbezit. Fijas haalt uit met een fantastische trap. Osa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Pokora geeft de bal voor. Huberthus bereikt de bal nog maar net als eerste. Huberthus passt de bal met de wreef. Carle bereikt de bal nog maar net als eerste. Carle schiet op doel. Osa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Reus is nu in balbezit. Fijas onderschept slim de pass. Fijas schiet op doel. Osa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Legia Będzin 1:2

35e minuut.
Reuland rent richting de bal. Vierziger bereikt de bal nog maar net als eerste. Reuland begaat een overtreding. Reuland krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 60%, Legia Będzin 40%.
ANFIELD LFC - Legia Będzin 1:2

52e minuut.
Mazurczak rent richting de bal. Mazurczak geeft een lange en hoge pass. Gallardo rent richting de bal. Fijas verovert de bal door een tackle van achteren. Fijas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ANFIELD LFC - Legia Będzin 2:2

61e minuut.
Hoddle is nu in balbezit. Endrődi bereikt de bal nog maar net als eerste. Endrődi geeft een lange en hoge pass. Hoddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoddle schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal rolt over de achterlijn. Benko komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Huberthus geeft de bal voor. Daar is Chilwell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acaroğlu is nu in balbezit. Chilwell onderschept slim de pass. Chilwell schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vierziger bereikt de bal nog maar net als eerste. Vierziger geeft een hoge lob. Carle kopt de bal weg. Fijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Doeltrap. Jones komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Svansson met de inworp. Pokora is nu in balbezit. Met opzet legt Hoddle zijn tegenspeler op de grond. Hoddle krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Inworp. Stephens komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 54%, Legia Będzin 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ANFIELD LFC - Legia Będzin 2:2