Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legia Będzin ANFIELD LFC
Bombinha Tactiek double entry
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
17 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
64.6 gemiddelde waardering 61.3
formidable Schieten very good
formidable Passen solid
outstanding Verdedigen outstanding


3e minuut.
Hoddle kopt de bal weg. Daar is Endrődi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Jones haalt uit met een fantastische trap. Çığırtkan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Będzin - ANFIELD LFC 1:0

6e minuut.
Jones met een sublieme pass. Reuland rent richting de bal. Reuland met een sublieme pass. Jones is nu in balbezit. Jones schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Vierziger kopt de bal weg. Rubinshtein bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubinshtein passt de bal zonder na te denken. Reuland is nu in balbezit. Reuland geeft een lange en hoge pass. Çığırtkan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jones rent richting de bal. Hoddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoddle schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Będzin - ANFIELD LFC 2:0

10e minuut.
Cocks bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocks passt de bal zonder na te denken. Reus rent richting de bal. Carle onderschept slim de pass. Carle schiet op doel. Paal!

15e minuut.
Waleński passt de bal zonder na te denken. Piron geeft een lange en hoge pass. Fijas kopt de bal weg. Klungelig pakt Carle de bal. Carle draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Jones is nu in balbezit. Jones passt de bal met de wreef. Reuland rent richting de bal. Reuland geeft een lange en hoge pass. Hoddle maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cocks neemt de hoekschop. Jones maakt een snoekduik en kopt de bal. Çığırtkan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Będzin - ANFIELD LFC 3:0

44e minuut.
Carle bereikt de bal nog maar net als eerste. Huberthus onderschept slim de pass. Fijas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fijas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Będzin 38%, ANFIELD LFC 62%.
Legia Będzin - ANFIELD LFC 3:0

46e minuut.
Tecuari komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Klungelig pakt Fijas de bal. Cruz geeft een hoge lob. Cocks kopt de bal weg. Hoddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoddle haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Reus met een sublieme pass. Rubinshtein rent richting de bal. Rubinshtein passt de bal zonder na te denken. Cocks rent richting de bal. Cocks geeft een lange en hoge pass. Çığırtkan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Jones, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Będzin - ANFIELD LFC 4:0

55e minuut.
Endrődi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rubinshtein met een snelle inworp. Cocks geeft een hoge lob. Hoddle springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Będzin - ANFIELD LFC 5:0

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chilwell komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Hoddle rent richting de bal. Hoddle passt de bal met de wreef. Cocks rent richting de bal. Cocks geeft de bal voor. Chilwell springt en kopt de bal. Çığırtkan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Będzin - ANFIELD LFC 6:0

70e minuut.
Cocks met een sublieme pass. Rubinshtein met een sublieme pass. Reuland is nu in balbezit. Reuland geeft een lange en hoge pass. Chilwell maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Będzin - ANFIELD LFC 7:0

71e minuut.
Stephens komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Stephens kopt de bal weg. Reuland rent richting de bal. Reuland geeft een lange en hoge pass. Chilwell rent richting de bal. Chilwell draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Cocks probeert de bal met de borst te controleren. Cocks geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vierziger de bal. Stephens is nu in balbezit. Stephens draait met de bal, schiet en ... Çığırtkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Reuland geeft een hoge lob. Klungelig pakt Maghiran de bal. Chilwell rent richting de bal. Chilwell draait met de bal, schiet en ... Çığırtkan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miquel komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Będzin 29%, ANFIELD LFC 71%.
Legia Będzin - ANFIELD LFC 7:0