Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-03-01 21:21
  • Competitiewedstrijd: Premiership
  • Stadion: YNWA
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 47000
ANFIELD LFC Thamesmead Town FC
double entry Tactiek Higher attack
49% Balbezit 51%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
59.2 gemiddelde waardering 72
solide Schieten uitmuntend
solide Passen uitmuntend
uitmuntend Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Chyła probeert naar een medespeler te passen. Topçuoğlu rent richting de bal. Maghiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Topçuoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Topçuoğlu draait met de bal, schiet en ... Çığırtkan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Thamesmead Town FC 0:1

11e minuut.
Chyła onderschept slim de pass. Chyła met een sublieme pass. Radke rent richting de bal. Radke geeft een hoge lob. Miller maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Gago geeft een lange en hoge pass. Vierziger probeert naar een medespeler te passen. Chyła geeft de bal voor. Miller krijgt zijn hoofd ertegen. Çığırtkan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Thamesmead Town FC 0:2

17e minuut.
Chyła zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Radke rent richting de bal. Radke geeft een hoge lob. Miller maakt een snoekduik en kopt de bal. Çığırtkan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Thamesmead Town FC 0:3

23e minuut.
Butler bereikt de bal nog maar net als eerste. Butler geeft een lange en hoge pass. Radke geeft de bal voor. Miller krijgt zijn hoofd ertegen. Çığırtkan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Thamesmead Town FC 0:4

33e minuut.
Dydek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dydek geeft de bal voor. Topçuoğlu kopt de bal weg. Miller rent richting de bal. Miller haalt uit met een fantastische trap. Çığırtkan bokst de bal weg.

34e minuut.
Chyła geeft een lange en hoge pass. Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Vierziger verovert de bal door een tackle van achteren. Topçuoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Topçuoğlu haalt uit met een fantastische trap. Çığırtkan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 79%, Thamesmead Town FC 21%.
ANFIELD LFC - Thamesmead Town FC 0:4

46e minuut.
Radke geeft een lange en hoge pass. Miller is nu in balbezit. Maghiran is nu in balbezit. Topçuoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Topçuoğlu draait met de bal, schiet en ... Çığırtkan bokst de bal weg.

48e minuut.
Gago met een sublieme pass. Klungelig pakt Waleński de bal. Chyła met een sublieme pass. Radke is nu in balbezit. Radke geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Pasquali verovert de bal door een tackle van achteren. Pasquali geeft een lange en hoge pass. Miller kopt de bal weg. Topçuoğlu rent richting de bal. Topçuoğlu schiet op doel. Çığırtkan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Doeltrap. Şəkərəliyev komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Topçuoğlu rent richting de bal. Vierziger rent richting de bal. Vierziger geeft een lange en hoge pass. Fijas is nu in balbezit. Fijas haalt uit met een fantastische trap. Gharabaghtsyan bokst de bal weg.

76e minuut.
Chyła onderschept slim de pass. Chyła passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Radke de bal. Radke geeft de bal voor. Topçuoğlu krijgt zijn hoofd ertegen. Çığırtkan bokst de bal weg.

85e minuut.
Inworp. Topçuoğlu met een snelle inworp. Butler met een sublieme pass. Topçuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Topçuoğlu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Radke bereikt de bal nog maar net als eerste. Radke geeft een hoge lob. Daar is Acaroğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topçuoğlu is nu in balbezit. Topçuoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Maghiran verovert de bal door een tackle van achteren. Maghiran geeft een hoge lob. Inworp. Radke met de inworp. Chyła geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Miller is nu in balbezit. Miller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Thamesmead Town FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 69%, Thamesmead Town FC 31%.
ANFIELD LFC - Thamesmead Town FC 0:5