Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-01-04 21:21
  • Competitiewedstrijd: Premiership
  • Stadion: YNWA
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 47000
ANFIELD LFC Schadenfreude
offside Tactiek up tight
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 5
7 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
62.1 gemiddelde waardering 59.8
excellent Schieten very good
very good Passen solid
formidable Verdedigen outstanding


5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mazurczak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fijas is nu in balbezit. Fijas schiet op doel. Minh Toàn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Endrődi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pokora de bal. Pokora probeert naar een medespeler te passen. Carle is nu in balbezit. Carle draait met de bal, schiet en ... Mallı bokst de bal weg.

20e minuut.
Waleński met een sublieme pass. Piron bereikt de bal nog maar net als eerste. Piron passt de bal met de wreef. Carle bereikt de bal nog maar net als eerste. Carle draait met de bal, schiet en ... Mallı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Mazurczak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Minh Toàn rent richting de bal. Fijas maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Fijas moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Fijas schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

27e minuut.
Waleński bereikt de bal nog maar net als eerste. Waleński geeft een hoge lob. Carle rent richting de bal. Carle draait met de bal, schiet en ... Mallı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Schadenfreude 1:0

34e minuut.
Bejarano rent richting de bal. Carle verovert de bal door een tackle van achteren. Jędykiwiecz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jędykiwiecz krijgt een gele kaart. Carle is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Carle kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat. Carle rent richting de bal. Carle draait met de bal, schiet en ... Mallı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Schadenfreude 2:0

39e minuut.
Piron rent richting de bal. Piron geeft een lange en hoge pass. Bejarano heeft problemen om de bal te vangen. Carle rent richting de bal. Carle draait met de bal, schiet en ... Mallı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Inworp. Pokora zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piron geeft een lange en hoge pass. Daar is Carle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carle haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 39%, Schadenfreude 61%.
ANFIELD LFC - Schadenfreude 2:0

46e minuut.
Sağlamsoy raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gordon komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Castillo rent richting de bal. Danielewski rent richting de bal. Acaroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Castillo rent richting de bal. Castillo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Schadenfreude 2:1

50e minuut.
Jędykiwiecz speelt de bal door. Danielewski is nu in balbezit. Waleński begaat een overtreding. Waleński krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Carle rent richting de bal. Kövesfalvi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Carle is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Carle neemt de penalty, wat een uithaal! Mallı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Schadenfreude 3:1

61e minuut.
Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon speelt de bal door. Castillo is nu in balbezit. Castillo schiet op doel. Çığırtkan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Schadenfreude 3:2

78e minuut.
Mihart neemt vlug de vrije trap. Danielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vierziger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vierziger krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Danielewski kopt de bal weg. Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maghiran. Maghiran krijgt een gele kaart. Gordon is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pärni wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ANFIELD LFC - Schadenfreude 3:3

88e minuut.
Çığırtkan probeert naar een medespeler te passen. Carle kopt de bal weg. Daar is Alexe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazurczak is nu in balbezit. Mazurczak draait met de bal, schiet en ... Mallı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 48%, Schadenfreude 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ANFIELD LFC - Schadenfreude 3:3