Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-02-26 21:21
  • Competitiewedstrijd: Premiership
  • Stadion: House of Pain
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 33567
Schadenfreude ANFIELD LFC
up wide Tactiek double entry
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
49.4 gemiddelde waardering 62.7
good Schieten excellent
good Passen excellent
good Verdedigen formidable


6e minuut.
Mazurczak passt de bal in één keer door. Carle is nu in balbezit. Fijas is nu in balbezit. Fijas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Schadenfreude - ANFIELD LFC 0:1

25e minuut.
Şəkərəliyev rent richting de bal. Piron geeft de bal voor. Carle rent richting de bal. Carle haalt uit met een fantastische trap. Payet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schadenfreude - ANFIELD LFC 0:2

28e minuut.
Waleński onderschept slim de pass. Waleński probeert naar een medespeler te passen. Piron geeft een hoge lob. Fijas is nu in balbezit. Fijas draait met de bal, schiet en ... Payet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Carle kopt de bal weg. Fijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Carle is nu in balbezit. Fijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas haalt uit met een fantastische trap. Payet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Albu is nu in balbezit. Albu geeft de bal voor. Waleński kopt de bal weg. Fijas is nu in balbezit. Fijas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Carle kopt de bal weg. Kastel is nu in balbezit. Fijas onderschept slim de pass. Carle is nu in balbezit. Carle draait met de bal, schiet en ... Payet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Schadenfreude - ANFIELD LFC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schadenfreude 70%, ANFIELD LFC 30%.
Schadenfreude - ANFIELD LFC 0:3

46e minuut.
Carbone is nu in balbezit. Carbone passt de bal met de wreef. Łojek is nu in balbezit. Şəkərəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Şəkərəliyev geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Piron bereikt de bal nog maar net als eerste. Piron geeft een hoge lob. Carle is nu in balbezit. Carle schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Piron passt de bal in één keer door. Daar is Mazurczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazurczak geeft de bal voor. Carle bereikt de bal nog maar net als eerste. Carle haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Şəkərəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Piron rent richting de bal. Piron passt de bal in één keer door. Mazurczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurczak geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schadenfreude 74%, ANFIELD LFC 26%.
Schadenfreude - ANFIELD LFC 0:3