Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-02-22 21:21
  • Competitiewedstrijd: Premiership
  • Stadion: YNWA
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 47000
ANFIELD LFC Universitatea Craiova FC
double entry Tactiek new
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
22 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.4 gemiddelde waardering 55.8
excellent Schieten solid
excellent Passen very good
formidable Verdedigen very good


6e minuut.
Miciun met een snelle inworp. Willemsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Willemsen passt de bal zonder na te denken. Miciun geeft een hoge lob. Vollmann krijgt zijn hoofd ertegen. Çığırtkan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Daar is Miciun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miciun geeft een lange en hoge pass. Vollmann heeft problemen om de bal te vangen. Vollmann schiet op doel. Çığırtkan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Universitatea Craiova FC 0:1

13e minuut.
Klungelig pakt Pokora de bal. Pokora passt de bal zonder na te denken. Nicoliţă probeert de bal met de borst te controleren. Carle rent richting de bal. Carle schiet op doel. Cojocaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mazurczak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Willemsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas onderschept slim de pass. Fijas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Sterk kopt de bal weg. Piron heeft problemen om de bal te vangen. Nicoliţă rent richting de bal. Carle verovert de bal door een tackle van achteren. Carle draait met de bal, schiet en ... Cojocaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Piron probeert naar een medespeler te passen. Mazurczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Miciun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miciun krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Carle speelt de bal door. Sterk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas onderschept slim de pass. Fijas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Cojocaru is nu in balbezit. Cojocaru geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mazurczak met de inworp. Fijas geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Fijas kopt de bal weg. Sterk is nu in balbezit. Carle onderschept slim de pass. Fijas rent richting de bal. Fijas schiet op doel. Cojocaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Mazurczak probeert naar een medespeler te passen. Fijas is nu in balbezit. Fijas passt de bal met de wreef. Carle is nu in balbezit. Carle schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Pokora zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carle rent richting de bal. Mur legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Carle raakt geblesseerd tijdens het duel. Carle zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Cojocaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carle is nu in balbezit. Carle haalt uit met een fantastische trap. Cojocaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ANFIELD LFC - Universitatea Craiova FC 1:1

44e minuut.
Carle heeft problemen om de bal te vangen. Carle passt de bal in één keer door. Mazurczak probeert naar een medespeler te passen. Fijas is nu in balbezit. Fijas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 38%, Universitatea Craiova FC 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ANFIELD LFC - Universitatea Craiova FC 1:1

55e minuut.
Russo verovert de bal door een tackle van achteren. Fijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterk rent richting de bal. Fijas verovert de bal door een tackle van achteren. Fijas haalt uit met een fantastische trap. Cojocaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Mur is nu in balbezit. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Mur tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mur krijgt een gele kaart. Pokora is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Şəkərəliyev komt het veld opgelopen. Pokora zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Carle springt en kopt de bal. Cojocaru probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Şəkərəliyev passt de bal met de wreef. Pokora rent richting de bal. Pokora passt de bal in één keer door. Fijas is nu in balbezit. Fijas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Universitatea Craiova FC 2:1

64e minuut.
Jan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mazurczak met een snelle inworp. Şəkərəliyev geeft een lange en hoge pass. Fijas maakt een snoekduik en kopt de bal. Cojocaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Russo met een snelle inworp. Pokora met een sublieme pass. Carle rent richting de bal. Carle draait met de bal, schiet en ... Cojocaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Vollmann kopt de bal weg. Daar is Maghiran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Endrődi rent richting de bal. Zieleń verovert de bal door een tackle van achteren. Zieleń draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Şəkərəliyev probeert naar een medespeler te passen. Pokora rent richting de bal. Pokora met een sublieme pass. Fijas is nu in balbezit. Fijas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Zieleń passt de bal zonder na te denken. Pulgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora maakt een afschuwelijke overtreding. Pokora is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 44%, Universitatea Craiova FC 56%.
ANFIELD LFC - Universitatea Craiova FC 2:1