Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kingsway Crystals ANFIELD LFC
343 Tactiek double entry
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
59.4 gemiddelde waardering 61.2
solide Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitmuntend


14e minuut.
Carle passt de bal met de wreef. Fijas is nu in balbezit. Fejkiel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fijas raakt geblesseerd tijdens het duel. Carle neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Burstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Endrődi zijn tegenspeler op de grond. Burstein is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Krusha met een snel genomen vrije trap. Mast maakt een snoekduik en kopt de bal. Çığırtkan bokst de bal weg.

27e minuut.
Fejkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel geeft een lange en hoge pass. Maghiran controleert de bal met de borst. Surman verovert de bal door een tackle van achteren. Surman schiet op doel. Çığırtkan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Unanue geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mazurczak met een snelle inworp. Fijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Piron kopt de bal weg. Mazurczak is nu in balbezit. Mazurczak speelt de bal door. Carle rent richting de bal. Carle haalt uit met een fantastische trap. Sólido bokst de bal weg.

41e minuut.
Bould bereikt de bal nog maar net als eerste. Bould passt de bal met de wreef. Burstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Burstein geeft een hoge lob. Maghiran verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Burstein heeft problemen om de bal te vangen. Mast is nu in balbezit. Bình Nguyên onderschept slim de pass. Burstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Burstein schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kingsway Crystals 45%, ANFIELD LFC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kingsway Crystals - ANFIELD LFC 0:0

49e minuut.
Piron kopt de bal weg. Daar is Pokora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pokora met een sublieme pass. Carle heeft problemen om de bal te vangen. Carle haalt uit met een fantastische trap. Sólido verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Bould passt de bal met de wreef. Burstein is nu in balbezit. Waleński bereikt de bal nog maar net als eerste. Burstein onderschept slim de pass. Burstein schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Burstein verovert de bal door een tackle van achteren. Waleński onderschept slim de pass. Vierziger geeft een lange en hoge pass. Carle bereikt de bal nog maar net als eerste. Carle haalt uit met een fantastische trap. Sólido probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Piron passt de bal in één keer door. Carle rent richting de bal. Carle passt de bal met de wreef. Fijas rent richting de bal. Fijas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kingsway Crystals - ANFIELD LFC 0:1

60e minuut.
Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora passt de bal met de wreef. Fijas is nu in balbezit. Carle rent richting de bal. Carle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Carle bereikt de bal nog maar net als eerste. Carle met een sublieme pass. Fijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas haalt uit met een fantastische trap. Sólido probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kingsway Crystals - ANFIELD LFC 0:2

70e minuut.
Surman passt de bal in één keer door. Bould rent richting de bal. Bould geeft een lange en hoge pass. Mast springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kingsway Crystals - ANFIELD LFC 1:2

76e minuut.
Scholeѕ controleert de bal met de borst. Pokora geeft een lange en hoge pass. Fejkiel heeft problemen om de bal te vangen. Fijas is nu in balbezit. Fijas draait met de bal, schiet en ... Sólido probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pokora zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piron rent richting de bal. Piron geeft een hoge lob. Unanue kopt de bal weg. Sólido kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Vierziger kopt de bal weg. Mazurczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Unanue maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Unanue moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Unanue schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Mazurczak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mazurczak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Carle rent richting de bal. Carle schiet op doel. Sólido kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Piron probeert de bal aan de voet te houden. Fijas speelt de bal door. Carle bereikt de bal nog maar net als eerste. Carle haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Surman kopt de bal weg. Klungelig pakt Endrődi de bal. Pokora rent richting de bal. Pokora geeft een lange en hoge pass. Carle springt en kopt de bal. Sólido kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fijas rent richting de bal. Fijas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kingsway Crystals - ANFIELD LFC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kingsway Crystals 58%, ANFIELD LFC 42%.
Kingsway Crystals - ANFIELD LFC 1:3