Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-01-15 21:23
  • Competitiewedstrijd: Premiership
  • Stadion: The Tank Museum
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 31634
COLNE FC ANFIELD LFC
johan Tactiek offside
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
60.5 gemiddelde waardering 60
excellent Schieten very good
very good Passen very good
formidable Verdedigen formidable


4e minuut.
Fijas geeft de bal voor. Shtanyuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Janus is nu in balbezit. Carle onderschept slim de pass. Carle haalt uit met een fantastische trap. Johannsmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Fijas probeert de bal aan de voet te houden. Panucci rent richting de bal. Panucci passt de bal in één keer door. Daar is Riglos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riglos geeft de bal voor. Çığırtkan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Piron passt de bal met de wreef. Mazurczak heeft problemen om de bal te vangen. Mazurczak speelt de bal door. Carle rent richting de bal. Carle draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Maghiran geeft een hoge lob. Fijas kopt de bal weg. Carle is nu in balbezit. Carle schiet op doel. Johannsmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
COLNE FC - ANFIELD LFC 0:1

27e minuut.
Fijas probeert de bal aan de voet te houden. Mazurczak kopt de bal weg. Pokora met een sublieme pass. Carle rent richting de bal. Carle schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Mazurczak met de inworp. Carle probeert naar een medespeler te passen. Fijas rent richting de bal. Fijas haalt uit met een fantastische trap. Johannsmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
COLNE FC - ANFIELD LFC 0:2

31e minuut.
Inworp. Mazurczak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piron is nu in balbezit. Piron haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Janus geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Panucci de bal onder controle te krijgen. Carle bereikt de bal nog maar net als eerste. Carle schiet op doel. Fijas probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Stilinović geeft een hoge lob. Machaj kopt de bal weg. Riglos is nu in balbezit. Riglos geeft een lange en hoge pass. Machaj springt en kopt de bal. Çığırtkan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COLNE FC 51%, ANFIELD LFC 49%.
COLNE FC - ANFIELD LFC 0:2

46e minuut.
Maghiran is nu in balbezit. Machaj verovert de bal door een tackle van achteren. Farkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Farkas draait met de bal, schiet en ... Çığırtkan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
COLNE FC - ANFIELD LFC 1:2

54e minuut.
Farkas verovert de bal door een tackle van achteren. Maghiran rent richting de bal. Farkas verovert de bal door een tackle van achteren. Farkas draait met de bal, schiet en ... Çığırtkan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Stilinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurczak onderschept slim de pass. Mazurczak probeert naar een medespeler te passen. Fijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Carle rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
COLNE FC - ANFIELD LFC 1:3

61e minuut.
Doeltrap. Şəkərəliyev komt het veld opgelopen. Lipták komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Riglos is nu in balbezit. Pokora onderschept slim de pass. Shtanyuk is nu in balbezit. Pokora onderschept slim de pass. Pokora geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Fijas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
COLNE FC - ANFIELD LFC 1:4

73e minuut.
Riglos probeert naar een medespeler te passen. Lipták bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipták speelt de bal door. Farkas heeft problemen om de bal te vangen. Farkas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Riglos met een snelle inworp. Farkas rent richting de bal. Farkas geeft de bal voor. Lipták maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Vierziger rent richting de bal. Vierziger geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klaudzinski met een snelle inworp. Farkas geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COLNE FC 51%, ANFIELD LFC 49%.
COLNE FC - ANFIELD LFC 1:4