Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-02-15 21:21
  • Competitiewedstrijd: Premiership
  • Stadion: YNWA
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 41588
ANFIELD LFC COLNE FC
double entry Tactiek johan
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 5
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
61.4 gemiddelde waardering 57
very good Schieten very good
very good Passen solid
outstanding Verdedigen excellent


13e minuut.
Fijas kopt de bal weg. Carle bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Panucci zijn tegenspeler op de grond. Carle is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Piron wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - COLNE FC 1:0

13e minuut.
Klaudzinski is nu in balbezit. Mazurczak verovert de bal door een tackle van achteren. Mazurczak met een sublieme pass. Fijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas draait met de bal, schiet en ... Johannsmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Szakál, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pokora geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fijas springt en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Klungelig pakt Moas de bal. Piron speelt de bal door. Pokora met een sublieme pass. Carle is nu in balbezit. Carle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Waleński verovert de bal door een tackle van achteren. Waleński geeft een lange en hoge pass. Szakál is nu in balbezit. Carle onderschept slim de pass. Carle geeft een hoge lob. Johannsmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Endrődi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipták verovert de bal door een tackle van achteren. Acaroğlu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Acaroğlu krijgt een gele kaart. Lipták is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Farkas legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Çığırtkan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ANFIELD LFC - COLNE FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 52%, COLNE FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ANFIELD LFC - COLNE FC 1:1

48e minuut.
Farkas passt de bal met de wreef. Lipták bereikt de bal nog maar net als eerste. Endrődi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Endrődi krijgt een gele kaart. Lipták is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Moas wilt de vrije trap nemen. Çığırtkan bokst de bal weg.

60e minuut.
Inworp. Şəkərəliyev komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Szakál verovert de bal door een tackle van achteren. Şəkərəliyev onderschept slim de pass. Şəkərəliyev geeft een hoge lob. Carle krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Johannsmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Szakál verovert de bal door een tackle van achteren. Şəkərəliyev onderschept slim de pass. Şəkərəliyev passt de bal met de wreef. Fijas is nu in balbezit. Fijas haalt uit met een fantastische trap. Johannsmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 48%, COLNE FC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ANFIELD LFC - COLNE FC 1:1