Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Northern Thistle ANFIELD LFC
bring it Tactiek offside
48% Balbezit 52%
38% Spel op eigen helft 62%
7 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 9
64.1 gemiddelde waardering 60.3
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen wonderbaarlijk


9e minuut.
Čavrag geeft de bal voor. Mazurczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurczak passt de bal zonder na te denken. Fijas is nu in balbezit. Fijas schiet op doel. Goni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Koń heeft problemen om de bal te vangen. Koń met een sublieme pass. Čavrag bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas onderschept slim de pass. Fijas draait met de bal, schiet en ... Goni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Koń kopt de bal weg. Daar is Burkus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Endrődi bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus onderschept slim de pass. Burkus schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Inworp. Arslantaş met een snelle inworp. Graaven is nu in balbezit. Graaven geeft de bal voor. Le Tissier krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Thistle - ANFIELD LFC 1:0

28e minuut.
Piron passt de bal in één keer door. Fijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas passt de bal zonder na te denken. Carle rent richting de bal. Carle draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Graaven rent richting de bal. Piron begaat een overtreding. Graaven raakt geblesseerd tijdens het duel. Arslantaş zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Koń kopt de bal weg. Le Tissier rent richting de bal. Le Tissier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northern Thistle 45%, ANFIELD LFC 55%.
Northern Thistle - ANFIELD LFC 1:0

60e minuut.
Inworp. Şəkərəliyev komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Maghiran geeft een hoge lob. Graaven kopt de bal weg. Burkus rent richting de bal. Burkus draait met de bal, schiet en ... Çığırtkan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Thistle - ANFIELD LFC 2:0

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Carle stond buitenspel. Sylvinho komt het veld opgelopen.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Graaven met de inworp. Arslantaş geeft een lange en hoge pass. Koń krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Fijas stond buitenspel. Lhomme komt het veld opgelopen. Watt komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Carle controleert de bal met de borst. Graaven geeft de bal voor. Daar is Vierziger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lhomme rent richting de bal. Lhomme schiet op doel. Çığırtkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Kornacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurczak verovert de bal door een tackle van achteren. Mazurczak passt de bal in één keer door. Fijas is nu in balbezit. Fijas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Thistle - ANFIELD LFC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northern Thistle 32%, ANFIELD LFC 68%.
Northern Thistle - ANFIELD LFC 2:1