Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-02-12 21:21
  • Competitiewedstrijd: Premiership
  • Stadion: YNWA
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 47000
ANFIELD LFC Northern Thistle
double entry Tactiek prem guild
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
60.3 gemiddelde waardering 65.4
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Vierziger kan de bal niet met de borst controleren. Koń is nu in balbezit. Le Tissier is nu in balbezit. Graaven is nu in balbezit. Graaven schiet op doel. Çığırtkan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Arslantaş onderschept slim de pass. Arslantaş passt de bal met de wreef. Le Tissier rent richting de bal. Le Tissier draait met de bal, schiet en ... Çığırtkan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Northern Thistle 0:1

13e minuut.
Carle is nu in balbezit. Carle passt de bal met de wreef. Fijas rent richting de bal. Fijas haalt uit met een fantastische trap. Sylvinho werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

15e minuut.
Le Tissier kopt de bal weg. Sas geeft een hoge lob. Maghiran kopt de bal weg. Graaven geeft de bal voor. Koń springt en kopt de bal. Çığırtkan bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Graaven neemt de hoekschop. Le Tissier is nu in balbezit. Paal!

20e minuut.
Waleński geeft een hoge lob. Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Koń is nu in balbezit. Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus draait met de bal, schiet en ... Paal!

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Graaven geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vierziger is nu in balbezit. Le Tissier verovert de bal door een tackle van achteren. Le Tissier haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Piron geeft de bal voor. Fijas kopt de bal weg. Carle rent richting de bal. Fijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas schiet op doel. Sylvinho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Pokora rent richting de bal. Pokora passt de bal met de wreef. Carle is nu in balbezit. Carle geeft een lange en hoge pass. Fijas krijgt zijn hoofd ertegen. Sylvinho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Pokora geeft een hoge lob. Fijas kopt de bal weg. Carle bereikt de bal nog maar net als eerste. Carle draait met de bal, schiet en ... Sylvinho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ANFIELD LFC - Northern Thistle 1:1

40e minuut.
Le Tissier is nu in balbezit. Le Tissier geeft de bal voor. Koń probeert de bal met de borst te controleren. Burkus rent richting de bal. Burkus schiet op doel. Çığırtkan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 61%, Northern Thistle 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ANFIELD LFC - Northern Thistle 1:1

49e minuut.
Carle is nu in balbezit. Venhammar onderschept slim de pass. Piron onderschept slim de pass. Piron geeft een hoge lob. Fijas krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Carle stond buitenspel. Şəkərəliyev komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Vierziger geeft een lange en hoge pass. Inworp. Płomyk met de inworp. Graaven geeft een lange en hoge pass. Burkus krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Pimienta geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mazurczak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Şəkərəliyev geeft een lange en hoge pass. Carle krijgt zijn hoofd ertegen. Sylvinho bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 55%, Northern Thistle 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ANFIELD LFC - Northern Thistle 1:1