Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-01-22 21:43
  • Competitiewedstrijd: Premiership
  • Stadion: YNWA
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 27344
ANFIELD LFC Fenland Vikings
offside Tactiek 442plus
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
61 gemiddelde waardering 60.5
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Piron probeert naar een medespeler te passen. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora passt de bal zonder na te denken. Fijas is nu in balbezit. Fijas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Gusano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusano geeft een lange en hoge pass. Berdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdal geeft de bal voor. Ochoa krijgt zijn hoofd ertegen. Çığırtkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Carle bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Khôi onderschept slim de pass. Piron onderschept slim de pass. Piron geeft een lange en hoge pass. Fijas springt en kopt de bal. Chintov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Apostel geeft de bal voor. Gusano kopt de bal weg. Maghiran heeft problemen om de bal te vangen. Ochoa rent richting de bal. Ochoa haalt uit met een fantastische trap. Çığırtkan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Piron verovert de bal door een tackle van achteren. Piron passt de bal met de wreef. Pokora is nu in balbezit. Pokora geeft de bal voor. Carle rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mazurczak zal de hoekschop nemen. Fijas kan de bal niet met de borst controleren. Carle rent richting de bal. Carle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Fenland Vikings 1:0

41e minuut.
Pokora onderschept slim de pass. Pokora geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Aznavouryan de bal. Fijas rent richting de bal. Fijas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 46%, Fenland Vikings 54%.
ANFIELD LFC - Fenland Vikings 1:0

49e minuut.
Maghiran probeert naar een medespeler te passen. Gusano rent richting de bal. Gusano geeft een hoge lob. Antolak kopt de bal weg. Acaroğlu heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Acaroğlu is nu in balbezit. Ochoa verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ANFIELD LFC - Fenland Vikings 1:1

55e minuut.
Acaroğlu is nu in balbezit. Acaroğlu passt de bal zonder na te denken. Pokora rent richting de bal. Pokora geeft een hoge lob. Fijas springt en kopt de bal. Chintov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ngọc Khôi is nu in balbezit. Ngọc Khôi geeft een hoge lob. Carle probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Mazurczak passt de bal zonder na te denken. Waleński heeft problemen om de bal te vangen. Acaroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Antolak verovert de bal door een tackle van achteren. Antolak draait met de bal, schiet en ... Çığırtkan bokst de bal weg. Ochoa rent richting de bal. Ochoa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Fenland Vikings 1:2

62e minuut.
Şəkərəliyev komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Waleński probeert naar een medespeler te passen. Pokora speelt de bal door. Carle is nu in balbezit. Carle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ANFIELD LFC - Fenland Vikings 2:2

71e minuut.
Fuchs passt de bal zonder na te denken. Ochoa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Endrődi. Ochoa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fuchs wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Mazurczak speelt de bal door. Fijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Aznavouryan begaat een overtreding. Aznavouryan krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Waleński geeft een hoge lob. Daar is Risi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalam bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas onderschept slim de pass. Fijas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Mazurczak speelt de bal door. Şəkərəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Şəkərəliyev passt de bal zonder na te denken. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora geeft een lange en hoge pass. Chintov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Maghiran probeert naar een medespeler te passen. Endrődi kan de bal niet met de borst controleren. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Fenland Vikings 2:3

89e minuut.
Inworp. Mazurczak met de inworp. Şəkərəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Şəkərəliyev geeft de bal voor. Carle springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 51%, Fenland Vikings 49%.
ANFIELD LFC - Fenland Vikings 2:3