Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-02-08 21:21
  • Competitiewedstrijd: Premiership
  • Stadion: Cranmere Green
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 26464
Fenland Vikings ANFIELD LFC
442plus Tactiek double entry
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
3 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
59.9 gemiddelde waardering 61.4
solide Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Maghiran speelt de bal door. Carle rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Apostel. Apostel krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Pokora met de inworp. Piron probeert naar een medespeler te passen. Pokora rent richting de bal. Pokora geeft de bal voor. Carle maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Pokora rent richting de bal. Pokora passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Piron de bal. Mazurczak geeft de bal voor. Fijas krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Mazurczak passt de bal zonder na te denken. Fijas is nu in balbezit. Fijas speelt de bal door. Carle rent richting de bal. Carle schiet op doel. Chintov bokst de bal weg.

34e minuut.
Pokora geeft een hoge lob. Fijas kopt de bal weg. Heffler bereikt de bal nog maar net als eerste. Carle verovert de bal door een tackle van achteren. Carle draait met de bal, schiet en ... Chintov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenland Vikings 47%, ANFIELD LFC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fenland Vikings - ANFIELD LFC 0:0

52e minuut.
Kalam speelt de bal door. Piron is nu in balbezit. Piron geeft een hoge lob. Mazurczak rent richting de bal. Mazurczak geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Piron probeert naar een medespeler te passen. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gusano. Gusano krijgt een gele kaart. Pokora is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Şəkərəliyev komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenland Vikings 50%, ANFIELD LFC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fenland Vikings - ANFIELD LFC 0:0