Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
abacus fc DARBY
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
18% Spel op eigen helft 82%
38 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.3 gemiddelde waardering 27.7
excellent Schieten adequate
solid Passen unsatisfactory
average Verdedigen average


3e minuut.
Dolan rent richting de bal. Codrea verovert de bal door een tackle van achteren. Codrea probeert naar een medespeler te passen. Lebre is nu in balbezit. Lebre schiet op doel. Ward-Prowse probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Codrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
abacus fc - DARBY 1:0

10e minuut.
Kajganić is nu in balbezit. Garai verovert de bal door een tackle van achteren. Merino Ruiz is nu in balbezit. Merino Ruiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
abacus fc - DARBY 1:1

12e minuut.
Wostal bereikt de bal nog maar net als eerste. Wostal passt de bal in één keer door. Lebre rent richting de bal. Codrea is nu in balbezit. Codrea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Bražina is nu in balbezit. Bražina speelt de bal door. Trung Tùng is nu in balbezit. Trung Tùng geeft een hoge lob. Lebre springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
abacus fc - DARBY 2:1

17e minuut.
Bražina rent richting de bal. Bražina probeert naar een medespeler te passen. Piplović speelt de bal door. Lebre is nu in balbezit. Lebre haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ward-Prowse probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Trung Tùng rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prat. Trung Tùng is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Servranckx zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lebre is nu in balbezit. Lebre draait met de bal, schiet en ... Ward-Prowse bokst de bal weg. Goss probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Trung Tùng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Codrea is nu in balbezit. Codrea haalt uit met een fantastische trap. Ward-Prowse probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Bražina probeert naar een medespeler te passen. Trung Tùng heeft problemen om de bal te vangen. Trung Tùng geeft een lange en hoge pass. Lebre rent richting de bal. Lebre draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bražina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garai met een sublieme pass. Lebre is nu in balbezit. Lebre draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Codrea onderschept slim de pass. Klungelig pakt Lebre de bal. Codrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebre rent richting de bal. Lebre haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Codrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrea haalt uit met een fantastische trap. Ward-Prowse werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Codrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebre bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrea is nu in balbezit. Lebre rent richting de bal. Lebre schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Bražina onderschept slim de pass. Bražina probeert naar een medespeler te passen. Trung Tùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Tùng geeft een lange en hoge pass. Lebre krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
abacus fc - DARBY 3:1

38e minuut.
Bowyer geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wostal met een snelle inworp. Piplović geeft een lange en hoge pass. Lebre krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lebre rent richting de bal. Lebre haalt uit met een fantastische trap. Ward-Prowse werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
abacus fc - DARBY 4:1

39e minuut.
Garai passt de bal zonder na te denken. Bražina heeft problemen om de bal te vangen. Işıldar rent richting de bal. Merino Ruiz is nu in balbezit. Merino Ruiz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Garai passt de bal met de wreef. Trung Tùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Tùng geeft een hoge lob. Lebre is nu in balbezit. Lebre schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
abacus fc - DARBY 5:1

45e minuut.
Beattie is nu in balbezit. Codrea onderschept slim de pass. Codrea probeert naar een medespeler te passen. Lebre rent richting de bal. Lebre draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abacus fc 26%, DARBY 74%.
abacus fc - DARBY 5:1

50e minuut.
Servranckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Servranckx geeft de bal voor. Codrea kopt de bal weg. Piplović is nu in balbezit. Piplović geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Doeltrap. Ward-Prowse met een harde bal richting middenveld. Codrea kopt de bal weg. Daar is Lebre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lebre schiet op doel. Ward-Prowse verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Trung Tùng geeft de bal voor. Wostal bereikt de bal nog maar net als eerste. Wostal passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Codrea de bal. Codrea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Prat rent richting de bal. Trung Tùng verovert de bal door een tackle van achteren. Trung Tùng met een sublieme pass. Daar is Codrea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Codrea geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Garai met een sublieme pass. Trung Tùng rent richting de bal. Trung Tùng passt de bal met de wreef. Codrea heeft problemen om de bal te vangen. Codrea haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
abacus fc - DARBY 6:1

71e minuut.
Merino Ruiz is nu in balbezit. Dolan rent richting de bal. Merino Ruiz is nu in balbezit. Codrea verovert de bal door een tackle van achteren. Codrea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Bražina probeert naar een medespeler te passen. Garai geeft de bal voor. Lebre is nu in balbezit. Codrea rent richting de bal. Codrea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Trung Tùng kopt de bal weg. Klungelig pakt Goss de bal. Prat probeert naar een medespeler te passen. Trung Tùng heeft problemen om de bal te vangen. Trung Tùng geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Bowyer kopt de bal weg. Servranckx speelt de bal door. Codrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebre heeft problemen om de bal te vangen. Lebre draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Piplović met een sublieme pass. Lebre rent richting de bal. Codrea rent richting de bal. Codrea haalt uit met een fantastische trap. Ward-Prowse werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
abacus fc - DARBY 7:1

80e minuut.
Piplović rent richting de bal. Bowyer verovert de bal door een tackle van achteren. Bowyer met een sublieme pass. Lebre rent richting de bal. Lebre haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Trung Tùng heeft problemen om de bal te vangen. Trung Tùng draait met de bal, schiet en ... Ward-Prowse probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
abacus fc - DARBY 8:1

83e minuut.
Ward-Prowse trapt de bal weg. Garai kopt de bal weg. Bowyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebre verovert de bal door een tackle van achteren. Lebre haalt uit met een fantastische trap. Ward-Prowse bokst de bal weg.

85e minuut.
Miłkowski geeft een hoge lob. Kajganić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Codrea kopt de bal weg. Lebre is nu in balbezit. Lebre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
abacus fc - DARBY 9:1

87e minuut.
Garai rent richting de bal. Garai geeft een hoge lob. Scarlett bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebre verovert de bal door een tackle van achteren. Lebre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
abacus fc - DARBY 10:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abacus fc 11%, DARBY 89%.
abacus fc - DARBY 10:1