Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wasps Sanctum Band of the Hawk
541D Tactiek 433 tiki
47% Balbezit 53%
37% Spel op eigen helft 63%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.7 gemiddelde waardering 39.9
good Schieten good
adequate Passen good
adequate Verdedigen good


9e minuut.
Zrlić is nu in balbezit. Kancia begaat een overtreding. Zrlić raakt geblesseerd tijdens het duel. Kolaylı zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zrlić maakt een snoekduik en kopt de bal. Achereiner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Maziarka schiet op doel. Bohălţeanu met een sublieme pass. Kurman probeert de bal met de borst te controleren. Kurman geeft de bal voor. Kolaylı springt en kopt de bal. Achereiner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Kurman probeert naar een medespeler te passen. Acciaio is nu in balbezit. Acciaio passt de bal met de wreef. Sighieri is nu in balbezit. Sighieri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
van den Berg met een sublieme pass. Acciaio probeert de bal met de borst te controleren. Słowacki speelt de bal door. Maziarka is nu in balbezit. Maziarka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Inworp. Mrózek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maziarka rent richting de bal. Maziarka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wasps Sanctum - Band of the Hawk 1:0

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blouin met de inworp. van den Berg is nu in balbezit. van den Berg passt de bal in één keer door. Mrózek geeft een lange en hoge pass. Bohălţeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Inworp. Schwarz komt het veld opgelopen. Balistreri komt het veld opgelopen. Bém komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wasps Sanctum 32%, Band of the Hawk 68%.
Wasps Sanctum - Band of the Hawk 1:0

47e minuut.
Mrózek is nu in balbezit. Mrózek geeft een lange en hoge pass. Daar is Balistreri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Costanzo rent richting de bal. Costanzo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Kurman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Deml speelt de bal door. Sighieri is nu in balbezit. Bém bereikt de bal nog maar net als eerste. Bém geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Schwarz is nu in balbezit. Schwarz passt de bal in één keer door. Kolaylı rent richting de bal. Kolaylı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wasps Sanctum - Band of the Hawk 1:1

82e minuut.
Kancia geeft de bal voor. Inworp. Happel met de inworp. Kurman geeft de bal voor. Kolaylı krijgt zijn hoofd ertegen. Achereiner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dawson rent richting de bal. Sighieri verovert de bal door een tackle van achteren. Sighieri draait met de bal, schiet en ... Achereiner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wasps Sanctum - Band of the Hawk 1:2

86e minuut.
Schwarz rent richting de bal. Schwarz passt de bal in één keer door. Sighieri is nu in balbezit. Sighieri draait met de bal, schiet en ... Achereiner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Happel bereikt de bal nog maar net als eerste. Happel geeft de bal voor. Kolaylı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolaylı haalt uit met een fantastische trap. Achereiner probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wasps Sanctum 43%, Band of the Hawk 57%.
Wasps Sanctum - Band of the Hawk 1:2