Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BSG Traktor Torgau FC Dieter-Peter in Braun m. Rost
brrrr Tactiek C180
63% Balbezit 37%
29% Spel op eigen helft 71%
36 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.6 gemiddelde waardering 33.2
solid Schieten weak
good Passen adequate
good Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ihbe trapt de bal weg. Janeczko kopt de bal weg. Tuptyński is nu in balbezit. Tuptyński schiet op doel. Pereson bokst de bal weg. Bambrowski rent richting de bal. Bambrowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BSG Traktor Torgau - FC Dieter-Peter in Braun m. Rost 1:0

8e minuut.
Truie speelt de bal door. Zanazzi rent richting de bal. Zanazzi geeft een lange en hoge pass. Tuptyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuptyński schiet op doel. Pereson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tuptyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuptyński haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Pereson bokst de bal weg.

11e minuut.
Zanazzi speelt de bal door. Höger rent richting de bal. Tuptyński verovert de bal door een tackle van achteren. Tuptyński geeft een hoge lob. Bambrowski springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Janeczko verovert de bal door een tackle van achteren. Janeczko met een sublieme pass. Tuptyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuptyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BSG Traktor Torgau - FC Dieter-Peter in Braun m. Rost 2:0

16e minuut.
Klungelig pakt Tuptyński de bal. Tuptyński schiet op doel. Zunge probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zanazzi rent richting de bal. Zanazzi haalt uit met een fantastische trap. Pereson bokst de bal weg.

18e minuut.
Murphy speelt de bal door. Daar is Janeczko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janeczko passt de bal zonder na te denken. Tuptyński rent richting de bal. Tuptyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Höger met de inworp. Edeltahlhammer heeft problemen om de bal te vangen. Tuptyński is nu in balbezit. Tuptyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Truie is nu in balbezit. Zanazzi rent richting de bal. Zanazzi passt de bal zonder na te denken. Tuptyński rent richting de bal. Tuptyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Stegaru kopt de bal weg. Bambrowski rent richting de bal. Bambrowski geeft de bal voor. Tuptyński is nu in balbezit. Tuptyński haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BSG Traktor Torgau - FC Dieter-Peter in Braun m. Rost 3:0

28e minuut.
Dahnke passt de bal met de wreef. Tojal geeft de bal voor. Tuptyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuptyński haalt uit met een fantastische trap. Pereson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSG Traktor Torgau - FC Dieter-Peter in Braun m. Rost 4:0

30e minuut.
Tuptyński kopt de bal weg. Zanazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanazzi met een sublieme pass. Tuptyński rent richting de bal. Tuptyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Janeczko probeert naar een medespeler te passen. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski probeert naar een medespeler te passen. Tuptyński heeft problemen om de bal te vangen. Tuptyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Bambrowski rent richting de bal. Bambrowski passt de bal zonder na te denken. Tuptyński is nu in balbezit. Tuptyński schiet op doel. Pereson probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Truie rent richting de bal. Truie passt de bal in één keer door. Janeczko met een sublieme pass. Tuptyński rent richting de bal. Tuptyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BSG Traktor Torgau - FC Dieter-Peter in Braun m. Rost 5:0

45e minuut.
Truie verovert de bal door een tackle van achteren. Truie met een sublieme pass. Tuptyński is nu in balbezit. Tuptyński schiet op doel. Pereson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSG Traktor Torgau - FC Dieter-Peter in Braun m. Rost 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSG Traktor Torgau 25%, FC Dieter-Peter in Braun m. Rost 75%.
BSG Traktor Torgau - FC Dieter-Peter in Braun m. Rost 6:0

48e minuut.
Höger geeft een hoge lob. Murphy kopt de bal weg. Truie speelt de bal door. Tuptyński is nu in balbezit. Tuptyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tuptyński bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Tuptyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuptyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BSG Traktor Torgau - FC Dieter-Peter in Braun m. Rost 7:0

53e minuut.
Ehrmann verovert de bal door een tackle van achteren. Kotwicz is nu in balbezit. Jennis verovert de bal door een tackle van achteren. Jennis draait met de bal, schiet en ... Ihbe probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Janeczko kopt de bal weg. Klungelig pakt Zuckermandel de bal. Bambrowski rent richting de bal. Bambrowski haalt uit met een fantastische trap. Pereson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BSG Traktor Torgau - FC Dieter-Peter in Braun m. Rost 8:0

55e minuut.
Janeczko met een sublieme pass. Bambrowski rent richting de bal. Bambrowski speelt de bal door. Tuptyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuptyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Zanazzi rent richting de bal. Zanazzi passt de bal in één keer door. Tuptyński rent richting de bal. Tuptyński draait met de bal, schiet en ... Pereson probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Zuckermandel geeft een hoge lob. Bambrowski speelt de bal door. Truie probeert naar een medespeler te passen. Tuptyński rent richting de bal. Tuptyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Murphy probeert naar een medespeler te passen. Zanazzi rent richting de bal. Zanazzi probeert naar een medespeler te passen. Tuptyński is nu in balbezit. Tuptyński schiet op doel. Pereson bokst de bal weg. Tuptyński rent richting de bal. Tuptyński draait met de bal, schiet en ... Pereson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSG Traktor Torgau - FC Dieter-Peter in Braun m. Rost 9:0

79e minuut.
Janeczko speelt de bal door. Truie geeft de bal voor. Tuptyński is nu in balbezit. Tuptyński schiet op doel. Pereson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSG Traktor Torgau - FC Dieter-Peter in Braun m. Rost 10:0

80e minuut.
Truie met een sublieme pass. Murphy met een sublieme pass. Tuptyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuptyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Stegaru met een snelle inworp. Janeczko is nu in balbezit. Janeczko probeert naar een medespeler te passen. Tuptyński is nu in balbezit. Tuptyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Zunge geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Murphy met de inworp. Zanazzi is nu in balbezit. Zanazzi geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSG Traktor Torgau 33%, FC Dieter-Peter in Braun m. Rost 67%.
BSG Traktor Torgau - FC Dieter-Peter in Braun m. Rost 10:0