Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-02-26 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga C.02
  • Stadion: Morunby Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
Gauss FC Cruz del Sur
a ver que onda Tactiek N1
48% Balbezit 52%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
40.7 gemiddelde waardering 52.1
adequate Schieten excellent
weak Passen excellent
good Verdedigen good


12e minuut.
Riquelme geeft de bal voor. Feldman kopt de bal weg. Filantropol rent richting de bal. Filantropol haalt uit met een fantastische trap. Łyko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gauss FC - Cruz del Sur 0:1

14e minuut.
Beudoret is nu in balbezit. Beudoret geeft de bal voor. Filantropol kopt de bal weg. Klungelig pakt Feldman de bal. Feldman draait met de bal, schiet en ... Łyko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Feldman bereikt de bal nog maar net als eerste. Feldman haalt uit met een fantastische trap. Daar is Żwirkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filantropol is nu in balbezit. Filantropol draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Doric geeft een hoge lob. Filantropol kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Żwirkowski de bal onder controle te krijgen. Feldman rent richting de bal. Feldman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Żwirkowski heeft problemen om de bal te vangen. Regueiro onderschept slim de pass. Regueiro met een sublieme pass. Feldman rent richting de bal. Feldman haalt uit met een fantastische trap. Łyko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Karmona bereikt de bal nog maar net als eerste. Karmona passt de bal met de wreef. Marin rent richting de bal. Marin met een sublieme pass. Beudoret geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Łyko probeert naar een medespeler te passen. Regueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Regueiro probeert naar een medespeler te passen. Feldman is nu in balbezit. Feldman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Łyko trapt de bal weg van het doel. Regueiro kopt de bal weg. Feldman bereikt de bal nog maar net als eerste. Feldman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gauss FC - Cruz del Sur 0:2

35e minuut.
Beudoret met de inworp. Trbović geeft de bal voor. Feldman probeert de bal met de borst te controleren. Filantropol is nu in balbezit. Filantropol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gauss FC - Cruz del Sur 0:3

36e minuut.
Vrkic passt de bal zonder na te denken. Altenberger speelt de bal door. Eguren is nu in balbezit. Doric onderschept slim de pass. Doric geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Borzyszkowski speelt de bal door. Beudoret geeft een hoge lob. Daar is Vrkic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Feldman rent richting de bal. Feldman haalt uit met een fantastische trap. Łyko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Beudoret geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Filantropol krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gauss FC - Cruz del Sur 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gauss FC 73%, Cruz del Sur 27%.
Gauss FC - Cruz del Sur 0:4

48e minuut.
Beudoret geeft de bal voor. Filantropol kopt de bal weg. Pawenta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Feldman bereikt de bal nog maar net als eerste. Feldman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Klungelig pakt Filantropol de bal. Altenberger met een sublieme pass. Beudoret rent richting de bal. Beudoret geeft een hoge lob. Filantropol maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Beudoret probeert naar een medespeler te passen. Daar is Regueiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Regueiro met een sublieme pass. Feldman bereikt de bal nog maar net als eerste. Feldman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Adeeb komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Feldman bereikt de bal nog maar net als eerste. Răileanu is nu in balbezit. Răileanu geeft een lange en hoge pass. Feldman rent richting de bal. Feldman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Inworp. Beudoret zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trbović is nu in balbezit. Trbović geeft een hoge lob. Filantropol maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gauss FC - Cruz del Sur 0:5

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. N`Tsogo komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Marin is nu in balbezit. Dentinho rent richting de bal. Marin onderschept slim de pass. Marin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gauss FC - Cruz del Sur 1:5

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guti komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Żwirkowski rent richting de bal. Beudoret onderschept slim de pass. Beudoret speelt de bal door. N`Tsogo is nu in balbezit. N`Tsogo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gaspar komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Borzyszkowski passt de bal zonder na te denken. Regueiro probeert naar een medespeler te passen. N`Tsogo rent richting de bal. N`Tsogo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gauss FC - Cruz del Sur 1:6

87e minuut.
Trbović passt de bal met de wreef. Beudoret is nu in balbezit. Beudoret passt de bal in één keer door. Filantropol bereikt de bal nog maar net als eerste. Filantropol schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Regueiro geeft de bal voor. Guti probeert de bal met de borst te controleren. N`Tsogo rent richting de bal. N`Tsogo draait met de bal, schiet en ... Łyko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gauss FC - Cruz del Sur 1:7

89e minuut.
Borzyszkowski passt de bal in één keer door. Beudoret is nu in balbezit. Beudoret passt de bal zonder na te denken. N`Tsogo bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Tsogo haalt uit met een fantastische trap. Łyko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gauss FC - Cruz del Sur 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gauss FC 74%, Cruz del Sur 26%.
Gauss FC - Cruz del Sur 1:8