Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-01-15 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga C.08
  • Stadion: Jaique FC Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5302
Jaique FC KIARA
Normal Tactiek mucho *
50% Balbezit 50%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
44.4 gemiddelde waardering 56.7
good Schieten excellent
good Passen solid
good Verdedigen solid


1e minuut.
Matellán speelt de bal door. Kolonisky is nu in balbezit. Kolonisky met een sublieme pass. Uhart rent richting de bal. Uhart haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaique FC - KIARA 0:1

9e minuut.
Giaimo trapt de bal weg. Paulón kopt de bal weg. Uhart rent richting de bal. Kolonisky is nu in balbezit. Kolonisky haalt uit met een fantastische trap. Giaimo bokst de bal weg. Wohlfahrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Wohlfahrt passt de bal zonder na te denken. Pareja rent richting de bal. Pareja haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Uhart kopt de bal weg. Tarnowski met een sublieme pass. Kozicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Matellán rent richting de bal. Matellán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Paulón rent richting de bal. Paulón met een sublieme pass. Uhart bereikt de bal nog maar net als eerste. Uhart draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jaique FC - KIARA 0:2

22e minuut.
Uhart rent richting de bal. Šofranić verovert de bal door een tackle van achteren. Kolonisky probeert naar een medespeler te passen. Tarnowski heeft problemen om de bal te vangen. Tarnowski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Kozicz met een sublieme pass. Kınay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kınay probeert naar een medespeler te passen. Barzola is nu in balbezit. Barzola haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Kozicz probeert de bal met de borst te controleren. Cohen onderschept slim de pass. Cohen passt de bal in één keer door. Uhart rent richting de bal. Uhart draait met de bal, schiet en ... Giaimo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Pareja passt de bal in één keer door. Kolonisky heeft problemen om de bal te vangen. Kolonisky speelt de bal door. Klungelig pakt Uhart de bal. Uhart schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Kolonisky passt de bal zonder na te denken. Uhart probeert de bal aan de voet te houden. Constantino rent richting de bal. Kolonisky onderschept slim de pass. Kolonisky schiet op doel. Giaimo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaique FC 68%, KIARA 32%.
Jaique FC - KIARA 0:2

46e minuut.
Constantino raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Genoves komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Pareja passt de bal in één keer door. Tarnowski rent richting de bal. Tarnowski probeert naar een medespeler te passen. Uhart rent richting de bal. Uhart haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Prespaliauskas probeert naar een medespeler te passen. Kınay rent richting de bal. Cohen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kınay raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

52e minuut.
Paulón probeert naar een medespeler te passen. Kolonisky bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolonisky probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Uhart de bal. Uhart draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Prespaliauskas kopt de bal weg. Kınay is nu in balbezit. Kınay passt de bal zonder na te denken. Shikuku bereikt de bal nog maar net als eerste. Shikuku draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Marchetti is nu in balbezit. Marchetti geeft de bal voor. Uhart is nu in balbezit. Uhart schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaique FC - KIARA 0:3

68e minuut.
Tarnowski speelt de bal door. Pareja bereikt de bal nog maar net als eerste. Pareja passt de bal met de wreef. Uhart rent richting de bal. Uhart haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Tarnowski passt de bal zonder na te denken. Kolonisky is nu in balbezit. Kolonisky speelt de bal door. Uhart rent richting de bal. Uhart draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Cohen met de inworp. Pareja bereikt de bal nog maar net als eerste. Pareja passt de bal zonder na te denken. Uhart is nu in balbezit. Uhart draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jaique FC - KIARA 0:4

90e minuut.
Kolonisky bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulón is nu in balbezit. Paulón geeft een lange en hoge pass. Daar is Prill, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uhart bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaique FC 67%, KIARA 33%.
Jaique FC - KIARA 0:4