Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TimaoOOOOoOo Castelânea
NOVA 3 ATT Tactiek TriD2
44% Balbezit 56%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
45.6 gemiddelde waardering 60.6
good Schieten formidable
adequate Passen excellent
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Sarvan met een sublieme pass. Labanca rent richting de bal. Labanca probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt McDermott de bal. McDermott draait met de bal, schiet en ... Kusmír probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

5e minuut.
Labanca is nu in balbezit. Labanca speelt de bal door. Ejtminowicz is nu in balbezit. Ejtminowicz haalt uit met een fantastische trap. Kusmír probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TimaoOOOOoOo - Castelânea 0:1

11e minuut.
Franţiian geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buchnajzer met een snelle inworp. McDermott bereikt de bal nog maar net als eerste. McDermott draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Kusmír trapt de bal weg van het doel. Sarvan kopt de bal weg. Santofimio heeft problemen om de bal te vangen. Ejtminowicz rent richting de bal. Ejtminowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Coeckelbergh kopt de bal weg. Kozakos controleert de bal met de borst. McDermott rent richting de bal. Labanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Labanca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Vlaswinkel onderschept slim de pass. Zubek rent richting de bal. Zubek passt de bal in één keer door. Ejtminowicz rent richting de bal. Ejtminowicz haalt uit met een fantastische trap. Kusmír kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Zubek passt de bal zonder na te denken. Coeckelbergh is nu in balbezit. Coeckelbergh passt de bal zonder na te denken. Sarvan geeft een hoge lob. Ejtminowicz springt en kopt de bal. Kusmír bokst de bal weg.

23e minuut.
Klungelig pakt Buchnajzer de bal. Zubek is nu in balbezit. Zubek passt de bal met de wreef. Ejtminowicz rent richting de bal. Ejtminowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Labanca passt de bal zonder na te denken. Zubek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubek passt de bal in één keer door. Coeckelbergh rent richting de bal. Coeckelbergh geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Rattata met een harde bal richting middenveld. Labanca rent richting de bal. Labanca passt de bal zonder na te denken. Ejtminowicz is nu in balbezit. Ejtminowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Raquítico bereikt de bal nog maar net als eerste. Raquítico geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zubek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Labanca geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TimaoOOOOoOo 77%, Castelânea 23%.
TimaoOOOOoOo - Castelânea 0:1

54e minuut.
Labanca verovert de bal door een tackle van achteren. Labanca speelt de bal door. Sarvan speelt de bal door. Ejtminowicz heeft problemen om de bal te vangen. Ejtminowicz haalt uit met een fantastische trap. Kusmír probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ejtminowicz is nu in balbezit. Ejtminowicz schiet op doel. Kusmír verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Coeckelbergh geeft de bal voor. Daar is McDermott, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ejtminowicz is nu in balbezit. Ejtminowicz schiet op doel. Kusmír maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TimaoOOOOoOo - Castelânea 0:2

59e minuut.
Coeckelbergh rent richting de bal. Coeckelbergh geeft een lange en hoge pass. McDermott is nu in balbezit. Ejtminowicz is nu in balbezit. Ejtminowicz draait met de bal, schiet en ... Kusmír verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Kozakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozakos geeft een hoge lob. Bosquier geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Majdański geeft een lange en hoge pass. Zubek kopt de bal weg. Daar is Raquítico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McDermott is nu in balbezit. McDermott haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Inworp. Majdański met een snelle inworp. Labanca probeert naar een medespeler te passen. Słaby bereikt de bal nog maar net als eerste. Słaby geeft een lange en hoge pass. Rattata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Majdański de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TimaoOOOOoOo - Castelânea 1:2

69e minuut.
Skrebūnas kopt de bal weg. Sarvan is nu in balbezit. Sarvan geeft een hoge lob. Ejtminowicz rent richting de bal. Ejtminowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Raquítico kopt de bal weg. Ejtminowicz probeert de bal aan de voet te houden. Skrebūnas is nu in balbezit. Ejtminowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Ejtminowicz draait met de bal, schiet en ... Kusmír bokst de bal weg.

75e minuut.
Labanca verovert de bal door een tackle van achteren. Labanca geeft de bal voor. Daar is Skrebūnas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McDermott is nu in balbezit. McDermott draait met de bal, schiet en ... Kusmír probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Skrebūnas de bal. Ejtminowicz is nu in balbezit. Ejtminowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TimaoOOOOoOo - Castelânea 1:3

80e minuut.
Santofimio bereikt de bal nog maar net als eerste. Labanca verovert de bal door een tackle van achteren. Labanca speelt de bal door. Ejtminowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejtminowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Klungelig pakt Coeckelbergh de bal. Sarvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarvan passt de bal zonder na te denken. Ejtminowicz rent richting de bal. Ejtminowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TimaoOOOOoOo 75%, Castelânea 25%.
TimaoOOOOoOo - Castelânea 1:3