Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nusiminę Bitės FC Vanagai
Normal Tactiek 532
38% Balbezit 62%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 45.9
weak Schieten solid
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen adequate


8e minuut.
Zdrojewski is nu in balbezit. Zdrojewski passt de bal zonder na te denken. García Gomis rent richting de bal. Calderón Sol is nu in balbezit. Calderón Sol haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Eirošius verovert de bal door een tackle van achteren. Rogacz onderschept slim de pass. Rogacz met een sublieme pass. García Gomis rent richting de bal. García Gomis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Krasnodomskis met een harde bal richting middenveld. Zavaliauskas kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Maestro de bal onder controle te krijgen. Gricevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Gricevičius haalt uit met een fantastische trap. Fadlaoui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Calderón Sol heeft problemen om de bal te vangen. Eirošius is nu in balbezit. Ovidiu onderschept slim de pass. Calderón Sol rent richting de bal. Calderón Sol schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Seress met een sublieme pass. Zdrojewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdrojewski speelt de bal door. García Gomis is nu in balbezit. García Gomis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Lužys rent richting de bal. Calderón Sol onderschept slim de pass. Calderón Sol geeft de bal voor. García Gomis is nu in balbezit. García Gomis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nusiminę Bitės - FC Vanagai 0:1

35e minuut.
Daar is Calderón Sol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrionuevo rent richting de bal. Barrionuevo geeft de bal voor. García Gomis is nu in balbezit. García Gomis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal! Calderón Sol bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Nusiminę Bitės - FC Vanagai 0:2

38e minuut.
Mochovas trapt de bal weg. Rogacz kopt de bal weg. García Gomis rent richting de bal. García Gomis schiet op doel. Krasnodomskis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nusiminę Bitės - FC Vanagai 0:3

39e minuut.
Gricevičius met een sublieme pass. Inworp. Wijas met de inworp. García Gomis bereikt de bal nog maar net als eerste. García Gomis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nusiminę Bitės - FC Vanagai 0:4

43e minuut.
Rakauskas geeft een lange en hoge pass. Seress is nu in balbezit. Seress geeft de bal voor. Calderón Sol bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón Sol draait met de bal, schiet en ... Krasnodomskis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Rakauskas geeft de bal voor. Inworp. Ovidiu met een snelle inworp. Zdrojewski kan de bal niet met de borst controleren. Zdrojewski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nusiminę Bitės 76%, FC Vanagai 24%.
Nusiminę Bitės - FC Vanagai 0:4

47e minuut.
Rakauskas geeft een hoge lob. Rogacz is nu in balbezit. Rogacz passt de bal met de wreef. García Gomis bereikt de bal nog maar net als eerste. García Gomis haalt uit met een fantastische trap. Krasnodomskis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nusiminę Bitės - FC Vanagai 0:5

50e minuut.
Rogacz met een sublieme pass. Klungelig pakt García Gomis de bal. Lužys is nu in balbezit. García Gomis verovert de bal door een tackle van achteren. García Gomis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

51e minuut.
Barrionuevo onderschept slim de pass. Barrionuevo geeft de bal voor. Calderón Sol is nu in balbezit. Calderón Sol schiet op doel. Krasnodomskis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nusiminę Bitės - FC Vanagai 0:6

53e minuut.
Wijas passt de bal zonder na te denken. Daar is Calderón Sol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Gomis is nu in balbezit. García Gomis schiet op doel. Na een snelle pass probeert Malijonis de bal onder controle te krijgen. Paal! Krasnodomskis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Wijas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt García Gomis de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jasinovičius. Jasinovičius krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Rogacz kopt de bal weg. García Gomis bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Jasinovičius zijn tegenspeler op de grond. Jasinovičius krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

68e minuut.
Wijas is nu in balbezit. Wijas speelt de bal door. García Gomis bereikt de bal nog maar net als eerste. García Gomis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nusiminę Bitės - FC Vanagai 0:7

69e minuut.
Klungelig pakt Zavaliauskas de bal. Zdrojewski verovert de bal door een tackle van achteren. Zdrojewski passt de bal in één keer door. García Gomis bereikt de bal nog maar net als eerste. García Gomis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Malijonis is nu in balbezit. García Gomis verovert de bal door een tackle van achteren. Zdrojewski is nu in balbezit. Zdrojewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nusiminę Bitės - FC Vanagai 0:8

80e minuut.
Lužys probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Calderón Sol geeft een hoge lob. García Gomis is nu in balbezit. García Gomis draait met de bal, schiet en ... Krasnodomskis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nusiminę Bitės - FC Vanagai 0:9

86e minuut.
Maestro met een sublieme pass. García Gomis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdrojewski is nu in balbezit. García Gomis rent richting de bal. García Gomis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Krasnodomskis trapt de bal weg. Rogacz kopt de bal weg. Zdrojewski is nu in balbezit. García Gomis bereikt de bal nog maar net als eerste. García Gomis schiet op doel. Krasnodomskis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nusiminę Bitės - FC Vanagai 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nusiminę Bitės 73%, FC Vanagai 27%.
Nusiminę Bitės - FC Vanagai 0:10