Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Slov.Bistrica Prizadeti Jeleni
433 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Koncar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrak probeert naar een medespeler te passen. Bowie kopt de bal weg. Kocjančič rent richting de bal. Kocjančič schiet op doel. Furman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Ravbar passt de bal met de wreef. Bukovnik is nu in balbezit. Bukovnik passt de bal zonder na te denken. Koncar is nu in balbezit. Koncar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Klobucar is nu in balbezit. Klobucar geeft de bal voor. Kocjančič probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rupnik is nu in balbezit. Rupnik haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Slov.Bistrica - Prizadeti Jeleni 1:0

15e minuut.
Cvelfer is nu in balbezit. Ravbar verovert de bal door een tackle van achteren. Ravbar passt de bal in één keer door. Koncar bereikt de bal nog maar net als eerste. Koncar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Logar verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Cvelfer met een snelle inworp. Rupnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rupnik geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Furman maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Kocjančič maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Lisjak rent richting de bal. Lisjak speelt de bal door. Bukovnik met een sublieme pass. Koncar is nu in balbezit. Koncar haalt uit met een fantastische trap. Vitranc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NK Slov.Bistrica - Prizadeti Jeleni 1:1

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kosak met een harde bal richting middenveld. Rupnik kopt de bal weg. Kocjančič is nu in balbezit. Kocjančič draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Slov.Bistrica 54%, Prizadeti Jeleni 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NK Slov.Bistrica - Prizadeti Jeleni 1:1

60e minuut.
Paver zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Albreht bereikt de bal nog maar net als eerste. Albreht met een sublieme pass. Bukovnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukovnik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Verdenik rent richting de bal. Bukovnik verovert de bal door een tackle van achteren. Bukovnik met een sublieme pass. Koncar rent richting de bal. Koncar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Krese geeft een lange en hoge pass. Paver bereikt de bal nog maar net als eerste. Paver geeft een lange en hoge pass. Rupnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rupnik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Albreht probeert naar een medespeler te passen. Bowie rent richting de bal. Bowie speelt de bal door. Kocjančič bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocjančič schiet op doel. Paal! Furman bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Slov.Bistrica - Prizadeti Jeleni 2:1

90e minuut.
Koncar haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mrak de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zmagaj neemt de hoekschop. Ravbar maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Koncar bereikt de bal nog maar net als eerste. Koncar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NK Slov.Bistrica - Prizadeti Jeleni 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Slov.Bistrica 63%, Prizadeti Jeleni 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NK Slov.Bistrica - Prizadeti Jeleni 2:2