Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kraft Sport & Turn Suttung AFK
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 16.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Brandhaug rent richting de bal. Rognli verovert de bal door een tackle van achteren. Rognli passt de bal zonder na te denken. Søgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Søgård draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Daar is Westerheim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bjerke bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjerke passt de bal met de wreef. Søgård is nu in balbezit. Søgård schiet op doel. Rynning bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Westerheim geeft de bal voor. Brandhaug kopt de bal weg. Ringdal rent richting de bal. Austrheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Austrheim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Doeltrap. Bunes trapt de bal weg. Skammelsrud kopt de bal weg. Wergeland rent richting de bal. Wergeland schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Thorstvedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Thorstvedt passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Åsland de bal. Fagerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagerli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Bjerke is nu in balbezit. Bjerke speelt de bal door. Øygarden bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagerli verovert de bal door een tackle van achteren. Fagerli haalt uit met een fantastische trap. Rynning kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Øygarden speelt de bal door. Ringdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Austrheim begaat een overtreding. Ringdal raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kraft Sport & Turn 43%, Suttung AFK 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kraft Sport & Turn - Suttung AFK 0:0

48e minuut.
Angvik kopt de bal weg. Fagerli rent richting de bal. Øygarden begaat een overtreding. Øygarden krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Fagerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagerli passt de bal zonder na te denken. Søgård rent richting de bal. Søgård draait met de bal, schiet en ... Rynning maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kraft Sport & Turn - Suttung AFK 1:0

68e minuut.
Skammelsrud met een sublieme pass. Bjerke bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjerke met een sublieme pass. Søgård is nu in balbezit. Søgård schiet op doel. Rynning probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Bjerke geeft een lange en hoge pass. Daar is Thorstvedt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Søgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Søgård haalt uit met een fantastische trap. Rynning probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kraft Sport & Turn - Suttung AFK 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kraft Sport & Turn 47%, Suttung AFK 53%.
Kraft Sport & Turn - Suttung AFK 2:0