Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PELT VV hbt aalst
442 Tactiek 3_5_2_a
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.4 gemiddelde waardering 27.9
adequate Schieten weak
adequate Passen weak
adequate Verdedigen weak


21e minuut.
De Geytere geeft een hoge lob. Renquin is nu in balbezit. Regghe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Regghe krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Simoen speelt de bal door. Jonckheere rent richting de bal. Jonckheere passt de bal in één keer door. Vlaeminck is nu in balbezit. Vlaeminck schiet op doel. Pfaff verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Van Staen de bal. Van Staen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PELT VV - hbt aalst 1:0

30e minuut.
Delen rent richting de bal. Delen passt de bal zonder na te denken. De Geytere rent richting de bal. Clement is nu in balbezit. Clement draait met de bal, schiet en ... Croonenburg bokst de bal weg.

32e minuut.
Delmotte is nu in balbezit. Delmotte passt de bal in één keer door. Van Staen rent richting de bal. Van Staen draait met de bal, schiet en ... Pfaff maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PELT VV - hbt aalst 2:0

34e minuut.
Hollevoet geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jonckheere met een snelle inworp. Delmotte rent richting de bal. Delmotte geeft de bal voor. Paal!

39e minuut.
Van Staen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollevoet onderschept slim de pass. Delmotte onderschept slim de pass. Delmotte geeft een hoge lob. Vlaeminck krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
PELT VV - hbt aalst 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PELT VV 53%, hbt aalst 47%.
PELT VV - hbt aalst 3:0

47e minuut.
Delmotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmotte met een sublieme pass. Van Staen is nu in balbezit. Van Staen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Pfaff probeert naar een medespeler te passen. De Geytere kopt de bal weg. Van Staen is nu in balbezit. Van Staen draait met de bal, schiet en ... Pfaff werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PELT VV - hbt aalst 4:0

62e minuut.
Degraeve probeert de bal met de borst te controleren. Delmotte is nu in balbezit. Delmotte passt de bal met de wreef. Van Staen bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Staen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PELT VV 49%, hbt aalst 51%.
PELT VV - hbt aalst 4:0