Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-01-29 19:16
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.06
  • Stadion: Medvjeđi brlog
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 18814
Likos Zagorec Omiš
D5 Tactiek Normal
67% Balbezit 33%
18% Spel op eigen helft 82%
33 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.1 gemiddelde waardering 16.5
solid Schieten poor
solid Passen weak
solid Verdedigen hopeless


1e minuut.
Pavlin passt de bal met de wreef. Mančić is nu in balbezit. Mančić geeft een hoge lob. Garić bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Mlatiguz rent richting de bal. Mančić verovert de bal door een tackle van achteren. Mančić passt de bal met de wreef. Škegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Škegro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Likos - Zagorec Omiš 1:0

12e minuut.
Inworp. Leczkowski met de inworp. Mančić speelt de bal door. Škegro heeft problemen om de bal te vangen. Škegro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Vásquez probeert naar een medespeler te passen. Leczkowski rent richting de bal. Leczkowski passt de bal in één keer door. Garić bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Daar is Pavlin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavlin passt de bal met de wreef. Škegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Škegro schiet op doel. Sarać werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Likos - Zagorec Omiš 2:0

31e minuut.
Garić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mlatiguz. Garić raakt geblesseerd tijdens het duel. Leczkowski met een snel genomen vrije trap. Škegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Škegro schiet op doel. Sarać verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gaberić heeft problemen om de bal te vangen. Garić bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Likos - Zagorec Omiš 3:0

34e minuut.
Garić bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić geeft een lange en hoge pass. Daar is Gaberić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mančić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Mlatiguz rent richting de bal. Mančić verovert de bal door een tackle van achteren. Mančić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Garić de bal. Garić haalt uit met een fantastische trap. Sarać verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Gaberić de bal. Garić bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Bektović passt de bal met de wreef. Jamrik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamrik geeft een lange en hoge pass. Škegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Škegro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Furlan is nu in balbezit. Mančić onderschept slim de pass. Mančić passt de bal zonder na te denken. Škegro is nu in balbezit. Škegro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Likos 21%, Zagorec Omiš 79%.
Likos - Zagorec Omiš 3:0

46e minuut.
Boatić passt de bal met de wreef. Škegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bektović rent richting de bal. Škegro onderschept slim de pass. Škegro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Likos - Zagorec Omiš 4:0

52e minuut.
van Oostrum is nu in balbezit. van Oostrum geeft een hoge lob. Gaberić rent richting de bal. Garić onderschept slim de pass. Garić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Mančić probeert naar een medespeler te passen. Garić rent richting de bal. Garić passt de bal met de wreef. Škegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Škegro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Likos - Zagorec Omiš 5:0

57e minuut.
Pavlin passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Škegro de bal. Škegro met een sublieme pass. Garić bereikt de bal nog maar net als eerste. Garić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Garić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Marks komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Mančić is nu in balbezit. Marks is nu in balbezit. Marks geeft een hoge lob. Škegro heeft problemen om de bal te vangen. Škegro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Likos - Zagorec Omiš 6:0

76e minuut.
Mančić rent richting de bal. Mančić speelt de bal door. Pavlin is nu in balbezit. Pavlin haalt uit met een fantastische trap. Sarać werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

87e minuut.
Mlatiguz rent richting de bal. Marks onderschept slim de pass. Marks passt de bal in één keer door. Škegro rent richting de bal. Škegro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Likos - Zagorec Omiš 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Likos 14%, Zagorec Omiš 86%.
Likos - Zagorec Omiš 7:0