Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leinster Team Miedz
Fire Tactiek Attack
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 3
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
28.7 gemiddelde waardering 20.5
average Schieten weak
average Passen poor
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Deady passt de bal met de wreef. Fairclough heeft problemen om de bal te vangen. Fairclough geeft een lange en hoge pass. Gormley rent richting de bal. Gormley schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Carson heeft problemen om de bal te vangen. Martin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gormley. Gormley krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Ambler passt de bal zonder na te denken. Gormley bereikt de bal nog maar net als eerste. Gormley passt de bal in één keer door. Deady is nu in balbezit. Deady schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Bolland rent richting de bal. Deady verovert de bal door een tackle van achteren. Deady passt de bal zonder na te denken. Bangsgaard is nu in balbezit. Bangsgaard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Daar is Whyte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gormley is nu in balbezit. Cassin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cassin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leinster Team 45%, Miedz 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Leinster Team - Miedz 0:0

46e minuut.
Gormley geeft een lange en hoge pass. Coady is nu in balbezit. Whyte legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Coady is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Deady kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Leinster Team - Miedz 1:0

50e minuut.
Gormley passt de bal in één keer door. Whyte is nu in balbezit. Deady verovert de bal door een tackle van achteren. Deady haalt uit met een fantastische trap. Tilson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leinster Team - Miedz 2:0

52e minuut.
Carson onderschept slim de pass. Carson geeft een lange en hoge pass. Daar is Curtin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cassin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassin geeft een lange en hoge pass. McGahey bokst de bal weg.

55e minuut.
Curtin passt de bal met de wreef. Whyte bereikt de bal nog maar net als eerste. Deady onderschept slim de pass. Deady schiet op doel. Tilson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leinster Team - Miedz 3:0

56e minuut.
Turner speelt de bal door. Shields is nu in balbezit. Bangsgaard schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bangsgaard naar de kleedkamers voor een vroege douche.

69e minuut.
Lizarazo geeft een hoge lob. Daar is Coady, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deady is nu in balbezit. Deady schiet op doel. Na een snelle pass probeert Whyte de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Lizarazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Broaders onderschept slim de pass. Broaders speelt de bal door. Shields bereikt de bal nog maar net als eerste. Shields geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Leinster Team - Miedz 3:1

86e minuut.
Lizarazo kopt de bal weg. De bal rolt over de achterlijn. Tilson trapt de bal weg van het doel. Lizarazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizarazo geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leinster Team 36%, Miedz 64%.
Leinster Team - Miedz 3:1