Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-01-29 18:37
  • Competitiewedstrijd: Serie D.07
  • Stadion: sirkos Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 13273
sirkos Sunsuna FC
fres Tactiek tata
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
14 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
7 Buitenspel 0
41.7 gemiddelde waardering 55.4
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen goed


8e minuut.
Žlíca passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mynzu de bal. Liszka rent richting de bal. Liszka schiet op doel. Pandaman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sirkos - Sunsuna FC 1:0

16e minuut.
Marciniak heeft problemen om de bal te vangen. Marciniak passt de bal met de wreef. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva geeft een lange en hoge pass. Marciniak krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Toffanetti is nu in balbezit. Toffanetti passt de bal in één keer door. Oliva met een sublieme pass. Marciniak is nu in balbezit. Marciniak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Dumoulin kopt de bal weg. Patini met een sublieme pass. Oliva rent richting de bal. Oliva geeft een hoge lob. Toffanetti maakt een snoekduik en kopt de bal. Maruschak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marciniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Marciniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sirkos - Sunsuna FC 1:1

22e minuut.
Oliva met een snelle inworp. Krizmanić rent richting de bal. Krizmanić passt de bal in één keer door. Marciniak rent richting de bal. Marciniak schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Na een snelle pass probeert Collasius de bal onder controle te krijgen. Krizmanić met een sublieme pass. Daar is Marciniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marciniak haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Winterstein de bal onder controle te krijgen. Maruschak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Pellé probeert naar een medespeler te passen. Toffanetti rent richting de bal. Winterstein rent richting de bal. Toffanetti verovert de bal door een tackle van achteren. Toffanetti draait met de bal, schiet en ... Maruschak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Pellé passt de bal zonder na te denken. Toffanetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Toffanetti speelt de bal door. Marciniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Marciniak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Nespoli verovert de bal door een tackle van achteren. Nespoli probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Oliva de bal. Oliva geeft de bal voor. Marciniak maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Nespoli geeft een hoge lob. Daar is Tommassini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oliva rent richting de bal. Oliva geeft de bal voor. Marciniak krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Patano onderschept slim de pass. Patano passt de bal in één keer door. Pellé rent richting de bal. Pellé geeft een lange en hoge pass. Toffanetti krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
sirkos - Sunsuna FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sirkos 80%, Sunsuna FC 20%.
sirkos - Sunsuna FC 1:2

48e minuut.
Patano passt de bal in één keer door. Pellé rent richting de bal. Pellé geeft de bal voor. Toffanetti springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sirkos - Sunsuna FC 1:3

54e minuut.
Liszka onderschept slim de pass. Liszka probeert naar een medespeler te passen. Mynzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mynzu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Patano is nu in balbezit. Patano geeft een lange en hoge pass. Dumoulin kopt de bal weg. Maliniak rent richting de bal. Maliniak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Žlíca geeft een hoge lob. Liszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Nespoli zijn tegenspeler op de grond. Nespoli is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

60e minuut.
Krizmanić probeert de bal met de borst te controleren. Krizmanić met een sublieme pass. Maliniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sirkos - Sunsuna FC 2:3

63e minuut.
Mynzu is nu in balbezit. Patini verovert de bal door een tackle van achteren. Liszka verovert de bal door een tackle van achteren. Liszka schiet op doel. Pandaman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sirkos - Sunsuna FC 3:3

69e minuut.
Collasius kopt de bal weg. Žlíca is nu in balbezit. Žlíca geeft een lange en hoge pass. Liszka rent richting de bal. Liszka haalt uit met een fantastische trap. Pandaman bokst de bal weg. Maliniak is nu in balbezit. Maliniak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Polla passt de bal in één keer door. Krizmanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Krizmanić passt de bal in één keer door. Toffanetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Toffanetti schiet op doel. Maruschak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

77e minuut.
Collasius verovert de bal door een tackle van achteren. Collasius speelt de bal door. Maliniak is nu in balbezit. Maliniak haalt uit met een fantastische trap. Pandaman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sirkos - Sunsuna FC 4:3

81e minuut.
Tommassini onderschept slim de pass. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva met een sublieme pass. Marciniak is nu in balbezit. Marciniak haalt uit met een fantastische trap. Maruschak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Žlíca verovert de bal door een tackle van achteren. Patini begaat een overtreding. Žlíca is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Žlíca zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Maliniak rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Toffanetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Toffanetti passt de bal in één keer door. Pellé bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellé geeft een lange en hoge pass. Marciniak springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sirkos 52%, Sunsuna FC 48%.
sirkos - Sunsuna FC 4:3