Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Valiente Team HKS Zawadzkie
Normal Tactiek 4-4-2
40% Balbezit 60%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 38.6
poor Schieten good
unsatisfactory Passen average
weak Verdedigen adequate


1e minuut.
Saccomanno probeert naar een medespeler te passen. Vicol is nu in balbezit. Vicol met een sublieme pass. Cilibeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilibeanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Valiente Team - HKS Zawadzkie 0:1

11e minuut.
Vicol met de inworp. Serrao bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzetuski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Serrao is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Serrao kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Klungelig pakt Tovar de bal. Best is nu in balbezit. Best passt de bal in één keer door. Cilibeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilibeanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Mandziejewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Scutaru verovert de bal door een tackle van achteren. Scutaru met een sublieme pass. Cilibeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilibeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Valiente Team - HKS Zawadzkie 0:2

35e minuut.
Serrao is nu in balbezit. Serrao passt de bal met de wreef. Żewłakow bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilibeanu onderschept slim de pass. Cilibeanu haalt uit met een fantastische trap. Sołtys kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Valiente Team - HKS Zawadzkie 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valiente Team 67%, HKS Zawadzkie 33%.
Valiente Team - HKS Zawadzkie 0:3

52e minuut.
Lustila bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzęda onderschept slim de pass. Zgrzęda passt de bal met de wreef. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Best verovert de bal door een tackle van achteren. Best geeft een hoge lob. Kobyłecki heeft problemen om de bal te vangen. Vicol onderschept slim de pass. Vicol geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sołtys probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cilibeanu is nu in balbezit. Cilibeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Valiente Team - HKS Zawadzkie 0:4

60e minuut.
Mandziejewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Scutaru onderschept slim de pass. Scutaru speelt de bal door. Cilibeanu rent richting de bal. Cilibeanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Valiente Team - HKS Zawadzkie 0:5

62e minuut.
Andrzejak met een sublieme pass. Cilibeanu heeft problemen om de bal te vangen. Serrao bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrao draait met de bal, schiet en ... Sołtys werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Cilibeanu de bal. Cilibeanu draait met de bal, schiet en ... Żewłakow probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Scutaru geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cilibeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cilibeanu rent richting de bal. Cilibeanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Vicol kopt de bal weg. Parrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrana passt de bal zonder na te denken. Scutaru is nu in balbezit. Scutaru haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Best verovert de bal door een tackle van achteren. Cilibeanu rent richting de bal. Serrao bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilibeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilibeanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Mandziejewicz probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Tovar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scutaru rent richting de bal. Scutaru geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Valiente Team - HKS Zawadzkie 0:6

87e minuut.
Doeltrap. Sołtys met een harde bal richting middenveld. Vicol kopt de bal weg. Serrao rent richting de bal. Serrao draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Klungelig pakt Skrzetuski de bal. Serrao rent richting de bal. Serrao met een sublieme pass. Cilibeanu is nu in balbezit. Cilibeanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Valiente Team - HKS Zawadzkie 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valiente Team 83%, HKS Zawadzkie 17%.
Valiente Team - HKS Zawadzkie 0:7