Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dobrzyniewo KS. Konstal Chorzów
1-4-1-3-2 Tactiek barazee
45% Balbezit 55%
49% Spel op eigen helft 51%
2 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 54.2
goed Schieten zeer goed
solide Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Steczowicz onderschept slim de pass. Inworp. Słuszka met de inworp. Ateşli geeft de bal voor. Gaetani maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Gaetani passt de bal zonder na te denken. Takahashi is nu in balbezit. Piecyk onderschept slim de pass. Piecyk geeft een hoge lob. Świątczak maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Piecyk verovert de bal door een tackle van achteren. Piecyk passt de bal met de wreef. Ryfka rent richting de bal. Ryfka speelt de bal door. Váncsa rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Váncsa is nu in balbezit. Váncsa passt de bal met de wreef. Świątczak rent richting de bal. Świątczak haalt uit met een fantastische trap. Skirło werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Merzari probeert de bal met de borst te controleren. Świątczak onderschept slim de pass. Świątczak schiet op doel. Merzari probeert de bal aan de voet te houden. Skirło probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Świątczak neemt de hoekschop. Anielski is nu in balbezit. Anielski schiet op doel. Váncsa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dobrzyniewo 44%, KS. Konstal Chorzów 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dobrzyniewo - KS. Konstal Chorzów 0:0

47e minuut.
Daar is Ryfka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ryfka passt de bal met de wreef. Anielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Anielski geeft een hoge lob. Świątczak springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobrzyniewo - KS. Konstal Chorzów 0:1

66e minuut.
Merzari probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Ryfka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Świątczak rent richting de bal. Świątczak haalt uit met een fantastische trap. Skirło probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Inworp. Todari komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Steczowicz is nu in balbezit. Steczowicz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Słuszka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ateşli geeft de bal voor. Isar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Todari is nu in balbezit. Todari haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dobrzyniewo - KS. Konstal Chorzów 1:1

76e minuut.
Inworp. Brokowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dobrzyniewo 54%, KS. Konstal Chorzów 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dobrzyniewo - KS. Konstal Chorzów 1:1