Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Piranie Gorzała Siedlce
Normal Tactiek 532
38% Balbezit 62%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 31.4
poor Schieten good
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


6e minuut.
Kałuziński met een snelle inworp. Pikuła geeft een lange en hoge pass. Uszalewski rent richting de bal. Uszalewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Piranie - Gorzała Siedlce 0:1

15e minuut.
Paciorkowski is nu in balbezit. Pikuła verovert de bal door een tackle van achteren. Pikuła passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Uszalewski de bal. Uszalewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Piranie - Gorzała Siedlce 0:2

17e minuut.
Scherfke met een harde bal richting middenveld. Pikuła kopt de bal weg. Klungelig pakt Dębicki de bal. Papuga is nu in balbezit. Papuga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Papuga rent richting de bal. Papuga geeft een hoge lob. Uszalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Uszalewski haalt uit met een fantastische trap. Scherfke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Piranie - Gorzała Siedlce 0:3

24e minuut.
Papuga verovert de bal door een tackle van achteren. Papuga met een sublieme pass. Pikuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikuła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Piranie - Gorzała Siedlce 0:4

30e minuut.
Żuchnik kopt de bal weg. Pikuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikuła passt de bal in één keer door. Uszalewski rent richting de bal. Uszalewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Nonckiewicz is nu in balbezit. Pikuła onderschept slim de pass. Pikuła passt de bal zonder na te denken. Uszalewski controleert de bal met de borst. Uszalewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Pikuła speelt de bal door. Uszalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Papuga is nu in balbezit. Papuga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Piranie - Gorzała Siedlce 0:5

35e minuut.
Pikuła rent richting de bal. Pikuła passt de bal met de wreef. Uszalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Uszalewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Piranie - Gorzała Siedlce 0:6

40e minuut.
Paciorkowski rent richting de bal. Paciorkowski passt de bal zonder na te denken. Uszalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Uszalewski draait met de bal, schiet en ... Scherfke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Piranie - Gorzała Siedlce 0:7

41e minuut.
Koszut raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Owczarzy komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Scherfke met een sublieme pass. Paciorkowski kopt de bal weg. Kiciński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Uszalewski de bal. Uszalewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Żuczkowski neemt de hoekschop. Pikuła heeft problemen om de bal te vangen. Uszalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Uszalewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Piranie - Gorzała Siedlce 0:8

45e minuut.
Dębicki is nu in balbezit. Dębicki geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kałuziński met een snelle inworp. Paciorkowski onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Pikuła geeft de bal voor. Klungelig pakt Papuga de bal. Paciorkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Papuga onderschept slim de pass. Papuga draait met de bal, schiet en ... Scherfke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Uszalewski rent richting de bal. Uszalewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Piranie 83%, Gorzała Siedlce 17%.
FC Piranie - Gorzała Siedlce 0:8

49e minuut.
Owczarzy kopt de bal weg. Uszalewski is nu in balbezit. Uszalewski geeft de bal voor. Papuga rent richting de bal. Papuga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Doeltrap. Dębicki trapt de bal weg van het doel. Inworp. Kałuziński met de inworp. Kiciński geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Uszalewski is nu in balbezit. Lubomirski onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Piranie - Gorzała Siedlce 0:9

53e minuut.
Piepiórka kopt de bal weg. Pikuła is nu in balbezit. Pikuła passt de bal in één keer door. Uszalewski rent richting de bal. Uszalewski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Papuga rent richting de bal. Papuga probeert naar een medespeler te passen. Lubomirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Uszalewski verovert de bal door een tackle van achteren. Uszalewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Piranie - Gorzała Siedlce 0:10

57e minuut.
Uszalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikuła rent richting de bal. Pikuła passt de bal zonder na te denken. Papuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Papuga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Scherfke trapt de bal weg van het doel. Pikuła kopt de bal weg. Uszalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Uszalewski schiet op doel. Scherfke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Piranie - Gorzała Siedlce 0:11

63e minuut.
Nonckiewicz geeft de bal voor. Klungelig pakt Owczarzy de bal. Kiciński is nu in balbezit. Kiciński geeft de bal voor. Papuga krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Pikuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Uszalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Uszalewski is nu in balbezit. Uszalewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Uszalewski rent richting de bal. Uszalewski passt de bal met de wreef. Pikuła controleert de bal met de borst. Papuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Papuga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Piranie - Gorzała Siedlce 0:12

76e minuut.
Doeltrap. Dębicki met een harde bal richting middenveld. Piepiórka kopt de bal weg. Papuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Papuga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Piranie - Gorzała Siedlce 0:13

83e minuut.
Pikuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikuła passt de bal met de wreef. Papuga rent richting de bal. Uszalewski rent richting de bal. Uszalewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Piranie - Gorzała Siedlce 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Piranie 74%, Gorzała Siedlce 26%.
FC Piranie - Gorzała Siedlce 0:14