Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Południowi Kolarze Catalunya FC
normalna Tactiek new
46% Balbezit 54%
44% Spel op eigen helft 56%
18 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.7 gemiddelde waardering 49.6
excellent Schieten solid
average Passen good
good Verdedigen solid


5e minuut.
Pesikovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewierowski onderschept slim de pass. Niewierowski met een sublieme pass. Jaworski is nu in balbezit. Jaworski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Bursuc heeft problemen om de bal te vangen. Niewierowski is nu in balbezit. Niewierowski passt de bal zonder na te denken. Condruţ is nu in balbezit. Condruţ haalt uit met een fantastische trap. Magilla bokst de bal weg. Lehter kopt de bal weg. Condruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Condruţ draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jaworski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Południowi Kolarze - Catalunya FC 1:0

10e minuut.
Həbibli geeft de bal voor. Đurica controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Zhegalov neemt vlug de vrije trap. Condruţ rent richting de bal. Condruţ draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Pesikovas rent richting de bal. Niewierowski verovert de bal door een tackle van achteren. Niewierowski speelt de bal door. Jaworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Cavalcante passt de bal in één keer door. Verner is nu in balbezit. Jaworski verovert de bal door een tackle van achteren. Jaworski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Nyagolov verovert de bal door een tackle van achteren. Nyagolov geeft een hoge lob. Condruţ kopt de bal weg. Jaworski is nu in balbezit. Jaworski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Condruţ is nu in balbezit. Gherghel begaat een overtreding. Condruţ is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cavalcante neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Magilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Jaworski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gherghel is nu in balbezit. Gherghel passt de bal zonder na te denken. Condruţ rent richting de bal. Condruţ haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Gherghel geeft een lange en hoge pass. Zhegalov rent richting de bal. Đurica begaat een overtreding. Đurica krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Gherghel geeft een lange en hoge pass. Claesson probeert de bal met de borst te controleren. Palonek probeert naar een medespeler te passen. Condruţ rent richting de bal. Condruţ schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Lumholt met een snelle inworp. Gornakov met een sublieme pass. Lumholt geeft een lange en hoge pass. Đurica springt en kopt de bal. Pokrzywa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Południowi Kolarze - Catalunya FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Południowi Kolarze 38%, Catalunya FC 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Południowi Kolarze - Catalunya FC 1:1

53e minuut.
Cavalcante heeft problemen om de bal te vangen. Gherghel onderschept slim de pass. Gherghel geeft de bal voor. Claesson rent richting de bal. Claesson haalt uit met een fantastische trap. Pokrzywa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Đurica is nu in balbezit. Đurica draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Lehter geeft een lange en hoge pass. Nyagolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Đurica onderschept slim de pass. Đurica haalt uit met een fantastische trap. Pokrzywa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Południowi Kolarze - Catalunya FC 1:2

71e minuut.
Palonek rent richting de bal. Nyagolov speelt de bal door. Gornakov met een sublieme pass. Condruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Condruţ draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Pokrzywa speelt de bal door. Gherghel kopt de bal weg. Pokrzywa kan de bal niet met de borst controleren. Đurica rent richting de bal. Đurica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Południowi Kolarze - Catalunya FC 1:3

78e minuut.
Həbibli bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia probeert naar een medespeler te passen. Szeluga met een sublieme pass. Đurica is nu in balbezit. Đurica schiet op doel. Pokrzywa bokst de bal weg. Claesson rent richting de bal. Claesson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Południowi Kolarze - Catalunya FC 1:4

87e minuut.
Gornakov probeert naar een medespeler te passen. Lehter bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewierowski verovert de bal door een tackle van achteren. Condruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Condruţ draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Południowi Kolarze - Catalunya FC 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Południowi Kolarze 50%, Catalunya FC 50%.
Południowi Kolarze - Catalunya FC 2:4