Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Miedziane Dziki FC Tychy Youngs
Normal Tactiek bayern
41% Balbezit 59%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 37.5
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Maj geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kacała met de inworp. Strejlau rent richting de bal. Strejlau draait met de bal, schiet en ... Micewicz bokst de bal weg.

4e minuut.
Bagina geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lód met een snelle inworp. Strejlau rent richting de bal. Strejlau draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Kacała rent richting de bal. Kacała passt de bal met de wreef. Strejlau is nu in balbezit. Strejlau schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Bagina bereikt de bal nog maar net als eerste. Lód onderschept slim de pass. Lód passt de bal met de wreef. Stellari rent richting de bal. Stellari draait met de bal, schiet en ... Micewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Strejlau met een sublieme pass. Stellari bereikt de bal nog maar net als eerste. Trębacz is nu in balbezit. Stellari onderschept slim de pass. Stellari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Obrębalski heeft problemen om de bal te vangen. Strejlau bereikt de bal nog maar net als eerste. Strejlau passt de bal met de wreef. Stellari bereikt de bal nog maar net als eerste. Stellari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Miedziane Dziki - FC Tychy Youngs 0:1

21e minuut.
Kacała rent richting de bal. Kacała geeft een hoge lob. Daar is Troch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stellari is nu in balbezit. Stellari draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Bagina probeert de bal aan de voet te houden. Lód rent richting de bal. Lód passt de bal met de wreef. Stellari rent richting de bal. Stellari schiet op doel. Micewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Miedziane Dziki - FC Tychy Youngs 0:2

40e minuut.
Nopcea probeert naar een medespeler te passen. Strejlau is nu in balbezit. Strejlau probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Stellari de bal. Stellari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Kacała kopt de bal weg. Strejlau bereikt de bal nog maar net als eerste. Strejlau met een sublieme pass. Stellari rent richting de bal. Stellari schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Okoniewski probeert naar een medespeler te passen. Kacała rent richting de bal. Kacała passt de bal in één keer door. Stellari bereikt de bal nog maar net als eerste. Stellari schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Miedziane Dziki - FC Tychy Youngs 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Miedziane Dziki 77%, FC Tychy Youngs 23%.
KS Miedziane Dziki - FC Tychy Youngs 0:3

48e minuut.
Kacała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacała probeert naar een medespeler te passen. Strejlau heeft problemen om de bal te vangen. Strejlau haalt uit met een fantastische trap. Micewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Miedziane Dziki - FC Tychy Youngs 0:4

52e minuut.
Klungelig pakt Strejlau de bal. Strejlau geeft de bal voor. Maj geeft de bal voor. Lód geeft de bal voor. Troch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stellari bereikt de bal nog maar net als eerste. Stellari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Miedziane Dziki - FC Tychy Youngs 0:5

55e minuut.
Daar is Strejlau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strejlau passt de bal zonder na te denken. Lód speelt de bal door. Stellari is nu in balbezit. Stellari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Lód passt de bal in één keer door. Stellari rent richting de bal. Maj is nu in balbezit. Stellari verovert de bal door een tackle van achteren. Stellari draait met de bal, schiet en ... Micewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Trębacz probeert de bal aan de voet te houden. Stellari rent richting de bal. Stellari haalt uit met een fantastische trap. Micewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Lód kopt de bal weg. Strejlau rent richting de bal. Strejlau geeft een hoge lob. Daar is Stellari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stellari schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Lód met de inworp. Obrębalski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Okoniewski. Okoniewski krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Lód rent richting de bal. Lód passt de bal zonder na te denken. Stellari rent richting de bal. Stellari draait met de bal, schiet en ... Trębacz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Miedziane Dziki 70%, FC Tychy Youngs 30%.
KS Miedziane Dziki - FC Tychy Youngs 0:5