Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lion`sTeam WALLACHIA
M Citys Tactiek univ
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 1
64.4 gemiddelde waardering 60.9
excellent Schieten formidable
formidable Passen very good
formidable Verdedigen formidable


4e minuut.
Grădescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădescu passt de bal zonder na te denken. Porras rent richting de bal. Porras draait met de bal, schiet en ... Tămâie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lion`sTeam - WALLACHIA 0:1

10e minuut.
Grădescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădescu geeft een hoge lob. Proca bereikt de bal nog maar net als eerste. Tica onderschept slim de pass. Tica draait met de bal, schiet en ... Tămâie bokst de bal weg.

13e minuut.
Furlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Furlan passt de bal in één keer door. Scarlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlat geeft een hoge lob. Vlieberghe springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Muzambinho rent richting de bal. Muzambinho geeft de bal voor. Tica kopt de bal weg. Porras rent richting de bal. Porras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lion`sTeam - WALLACHIA 0:2

20e minuut.
Vlieberghe passt de bal zonder na te denken. Furlan heeft problemen om de bal te vangen. Furlan passt de bal in één keer door. Scarlat geeft de bal voor. Lombardia rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Gogean geeft een hoge lob. Vlieberghe controleert de bal met de borst. Bajer bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlieberghe onderschept slim de pass. Vlieberghe draait met de bal, schiet en ... Palojoki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Daar is Quattrocchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łysiak rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Łysiak neemt de hoekschop. Tica krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Scarlat passt de bal zonder na te denken. Lombardia rent richting de bal. Dantas maakt een afschuwelijke overtreding. Dantas is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Lombardia raakt geblesseerd tijdens het duel. Furlan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vlieberghe maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lion`sTeam - WALLACHIA 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lion`sTeam 44%, WALLACHIA 56%.
Lion`sTeam - WALLACHIA 1:2

47e minuut.
Tica heeft problemen om de bal te vangen. Porras is nu in balbezit. Fulga onderschept slim de pass. Tica onderschept slim de pass. Tica schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Pajukoski geeft een hoge lob. Gogean probeert de bal met de borst te controleren. Tica rent richting de bal. Tica schiet op doel. Tămâie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lion`sTeam - WALLACHIA 1:3

52e minuut.
Łysiak probeert de bal aan de voet te houden. Muzambinho probeert naar een medespeler te passen. Proca rent richting de bal. Tica verovert de bal door een tackle van achteren. Tica haalt uit met een fantastische trap. Tămâie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Neguţescu met de inworp. Muzambinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombardia verovert de bal door een tackle van achteren. Lombardia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Palojoki trapt de bal weg van het doel. Tica kopt de bal weg. Klungelig pakt Quattrocchi de bal. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lion`sTeam - WALLACHIA 1:4

57e minuut.
Vlieberghe speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grădescu met een snelle inworp. Tica rent richting de bal. Tica schiet op doel. Tămâie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Porras onderschept slim de pass. Porras passt de bal in één keer door. Tica is nu in balbezit. Tica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lion`sTeam - WALLACHIA 1:5

71e minuut.
Łysiak met een sublieme pass. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Voştinar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Voştinar krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Muzambinho probeert naar een medespeler te passen. Łysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Voştinar rent richting de bal. Porras verovert de bal door een tackle van achteren. Porras haalt uit met een fantastische trap. Tămâie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lion`sTeam - WALLACHIA 1:6

82e minuut.
Porras is nu in balbezit. Voştinar bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras onderschept slim de pass. Porras haalt uit met een fantastische trap. Tămâie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lion`sTeam - WALLACHIA 1:7

88e minuut.
Fulga passt de bal in één keer door. Neguţescu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Scarlat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scarlat geeft de bal voor. Vlieberghe maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lion`sTeam 52%, WALLACHIA 48%.
Lion`sTeam - WALLACHIA 1:7