Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WALLACHIA Lion`sTeam
univ Tactiek man C
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
19 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
60.9 gemiddelde waardering 58.8
outstanding Schieten formidable
solid Passen excellent
outstanding Verdedigen excellent


4e minuut.
Cernea probeert naar een medespeler te passen. Gică kopt de bal weg. Fulga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulga geeft een lange en hoge pass. Lombardia springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Atencio geeft de bal voor. Łysiak rent richting de bal. Łysiak speelt de bal door. Porras is nu in balbezit. Porras draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Daar is Dantas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlieberghe rent richting de bal. Muzambinho schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Muzambinho moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Muzambinho schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Vlieberghe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fulga zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lombardia maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Vlieberghe probeert naar een medespeler te passen. Dantas rent richting de bal. Dantas geeft de bal voor. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Grădescu met een snelle inworp. Porras is nu in balbezit. Tica bereikt de bal nog maar net als eerste. Tica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Lion`sTeam 1:0

24e minuut.
Atencio is nu in balbezit. Atencio geeft een lange en hoge pass. Łysiak kopt de bal weg. Grădescu geeft een hoge lob. Tica maakt een snoekduik en kopt de bal. Cernea bokst de bal weg.

32e minuut.
Proca kopt de bal weg. Gică heeft problemen om de bal te vangen. Łysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Łysiak geeft de bal voor. Porras maakt een snoekduik en kopt de bal. Cernea bokst de bal weg. Tica bereikt de bal nog maar net als eerste. Tica schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Voştinar probeert naar een medespeler te passen. Gică bereikt de bal nog maar net als eerste. Gică speelt de bal door. Vlieberghe is nu in balbezit. Vlieberghe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Grădescu onderschept slim de pass. Porras rent richting de bal. Porras geeft een lange en hoge pass. Tica springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Zolović heeft problemen om de bal te vangen. Gică rent richting de bal. Gică passt de bal in één keer door. Lombardia bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombardia draait met de bal, schiet en ... Palojoki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Grădescu passt de bal in één keer door. Porras rent richting de bal. Porras probeert naar een medespeler te passen. Tica rent richting de bal. Tica haalt uit met een fantastische trap. Cernea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 50%, Lion`sTeam 50%.
WALLACHIA - Lion`sTeam 1:0

47e minuut.
Lombardia onderschept slim de pass. Lombardia passt de bal met de wreef. Gică speelt de bal door. Vlieberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlieberghe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Dantas rent richting de bal. Dantas geeft een hoge lob. Tica rent richting de bal. Porras is nu in balbezit. Porras schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Lombardia draait met de bal, schiet en ... Palojoki met een sublieme pass. Grădescu kopt de bal weg. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras geeft een hoge lob. Cernea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tica is nu in balbezit. Tica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Lion`sTeam 2:0

67e minuut.
Dantas geeft een lange en hoge pass. Porras kopt de bal weg. Klungelig pakt Tica de bal. Tica haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Lion`sTeam 3:0

68e minuut.
Porras passt de bal in één keer door. Łysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Łysiak geeft een lange en hoge pass. Porras maakt een snoekduik en kopt de bal. Cernea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Gică passt de bal in één keer door. Fulga rent richting de bal. Fulga passt de bal in één keer door. Vlieberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlieberghe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Voştinar rent richting de bal. Voştinar passt de bal zonder na te denken. Houbion probeert naar een medespeler te passen. Lombardia heeft problemen om de bal te vangen. Lombardia haalt uit met een fantastische trap. Palojoki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Dantas met een sublieme pass. Grădescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădescu passt de bal zonder na te denken. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Pudel geeft de bal voor. Porras kopt de bal weg. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Tica is nu in balbezit. Tica draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 49%, Lion`sTeam 51%.
WALLACHIA - Lion`sTeam 3:0