Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stiinta-Oltenia WALLACHIA
oltenia Tactiek univ
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
43.4 gemiddelde waardering 55.8
matig Schieten formidabel
redelijk Passen zeer goed
solide Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Egli geeft een hoge lob. Inworp. Grădescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tica rent richting de bal. Tica draait met de bal, schiet en ... Muhanović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Pajukoski verovert de bal door een tackle van achteren. Pajukoski met een sublieme pass. Grădescu probeert naar een medespeler te passen. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Grădescu rent richting de bal. Grădescu geeft een hoge lob. Tica kopt de bal weg. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Daar is Inniger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tica is nu in balbezit. Porras is nu in balbezit. Porras schiet op doel. Muhanović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stiinta-Oltenia - WALLACHIA 0:1

18e minuut.
Łysiak passt de bal in één keer door. Porras rent richting de bal. Met opzet legt Koch zijn tegenspeler op de grond. Porras raakt geblesseerd tijdens het duel. Muzambinho komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Koch onderschept slim de pass. Tica onderschept slim de pass. Tica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stiinta-Oltenia - WALLACHIA 0:2

20e minuut.
Muzambinho speelt de bal door. Tica bereikt de bal nog maar net als eerste. Inniger schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Inniger krijgt een gele kaart. Tica moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Tica kan niet meer verder spelen. Miklos komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stiinta-Oltenia 65%, WALLACHIA 35%.
Stiinta-Oltenia - WALLACHIA 0:2

47e minuut.
Grădescu geeft de bal voor. Klungelig pakt Miklos de bal. Miklos geeft een hoge lob. Porras rent richting de bal. Porras haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Muzambinho geeft de bal voor. Koch bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklos verovert de bal door een tackle van achteren. Miklos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stiinta-Oltenia - WALLACHIA 0:3

63e minuut.
Grădescu met een snelle inworp. Miklos is nu in balbezit. Łysiak rent richting de bal. Miklos is nu in balbezit. Miklos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Stiinta-Oltenia - WALLACHIA 0:4

65e minuut.
Pajukoski rent richting de bal. Veiksmonis onderschept slim de pass. Muzambinho onderschept slim de pass. Pajukoski is nu in balbezit. Pajukoski geeft een lange en hoge pass. Muhanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Łysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Łysiak geeft een lange en hoge pass. Miklos kopt de bal weg. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Inworp. Grădescu met de inworp. Łysiak geeft een lange en hoge pass. Porras is nu in balbezit. Porras haalt uit met een fantastische trap. Muhanović bokst de bal weg. Miklos is nu in balbezit. Miklos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stiinta-Oltenia - WALLACHIA 0:5

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łysiak met een snelle inworp. Miklos is nu in balbezit. Porras rent richting de bal. Porras draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Koch geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łysiak met de inworp. Miklos bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklos schiet op doel. Muhanović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Ruciński geeft de bal voor. Miklos kopt de bal weg. Koch heeft problemen om de bal te vangen. Porras is nu in balbezit. Porras schiet op doel. Muhanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Kuchen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miklos is nu in balbezit. Miklos draait met de bal, schiet en ... Muhanović bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stiinta-Oltenia 71%, WALLACHIA 29%.
Stiinta-Oltenia - WALLACHIA 0:5