Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WALLACHIA Stiinta-Oltenia
univ Tactiek oltenia
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
59.2 gemiddelde waardering 43.3
formidable Schieten good
solid Passen solid
excellent Verdedigen solid


2e minuut.
Grădescu kopt de bal weg. Łysiak geeft de bal voor. Porras rent richting de bal. Porras draait met de bal, schiet en ... Gwiazdowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Stiinta-Oltenia 1:0

9e minuut.
Koch verovert de bal door een tackle van achteren. Koch met een sublieme pass. Łysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Łysiak geeft een hoge lob. Porras springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Maus rent richting de bal. Maus geeft de bal voor. Veiksmonis is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Maus neemt de hoekschop. Palojoki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Veiksmonis bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WALLACHIA - Stiinta-Oltenia 1:1

15e minuut.
Buitenspel voor Veiksmonis. Goede buitenspelval van de verdediging. Bajer neemt vlug de vrije trap. Sonntag kan de bal niet met de borst controleren. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Łysiak is nu in balbezit. Łysiak geeft een lange en hoge pass. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Porras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Stiinta-Oltenia 2:1

17e minuut.
Porras verovert de bal door een tackle van achteren. Chapuisat is nu in balbezit. Porras onderschept slim de pass. Klungelig pakt Porras de bal. Porras haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Inniger rent richting de bal. Inniger geeft een lange en hoge pass. Veiksmonis rent richting de bal. Gaspar is nu in balbezit. Gaspar haalt uit met een fantastische trap. Palojoki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Koch geeft een lange en hoge pass. Inworp. Łysiak met een snelle inworp. Tica is nu in balbezit. Tica draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Veiksmonis heeft problemen om de bal te vangen. Taroni geeft een lange en hoge pass. Tica kopt de bal weg. Łysiak rent richting de bal. Łysiak haalt uit met een fantastische trap. Gwiazdowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Grădescu onderschept slim de pass. Grădescu probeert naar een medespeler te passen. Porras is nu in balbezit. Porras schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Tica is nu in balbezit. Tica probeert naar een medespeler te passen. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras schiet op doel. Inniger probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Grădescu zal de hoekschop nemen. Tica krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Stiinta-Oltenia 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 40%, Stiinta-Oltenia 60%.
WALLACHIA - Stiinta-Oltenia 3:1

52e minuut.
Malovrh is nu in balbezit. Grădescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădescu geeft de bal voor. Tica is nu in balbezit. Tica draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Grădescu met een sublieme pass. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Senti begaat een overtreding. Porras is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Taroni neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Stiinta-Oltenia 4:1

57e minuut.
Ruciński is nu in balbezit. Veiksmonis verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Taroni zijn tegenspeler op de grond. Taroni krijgt een gele kaart.

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Veiksmonis stond buitenspel. Miklos komt het veld opgelopen. Cobas Obarrio komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Malovrh geeft een lange en hoge pass. Atencio rent richting de bal. Gaspar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaspar haalt uit met een fantastische trap. Palojoki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Stiinta-Oltenia 4:2

69e minuut.
Grădescu heeft problemen om de bal te vangen. Malovrh is nu in balbezit. Malovrh passt de bal met de wreef. Veiksmonis rent richting de bal. Veiksmonis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Palojoki trapt de bal weg van het doel. Łysiak geeft een hoge lob. Miklos bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklos haalt uit met een fantastische trap. Gwiazdowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Stiinta-Oltenia 5:2

75e minuut.
Buitenspel voor Veiksmonis. Goede buitenspelval van de verdediging. Simón komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 43%, Stiinta-Oltenia 57%.
WALLACHIA - Stiinta-Oltenia 5:2