Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WALLACHIA F.C. FRONTIERA
univ Tactiek 4-3-3
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
60.3 gemiddelde waardering 60.8
excellent Schieten very good
solid Passen good
formidable Verdedigen excellent


5e minuut.
Tica rent richting de bal. Portillo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tica is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grădescu met een snel genomen vrije trap. Łysiak rent richting de bal. Łysiak geeft een lange en hoge pass. Porras maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

11e minuut.
Grădescu is nu in balbezit. Grădescu geeft een lange en hoge pass. Tica is nu in balbezit. Tica haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - F.C. FRONTIERA 1:0

13e minuut.
Rudnicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Popescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădescu verovert de bal door een tackle van achteren. Grădescu geeft een hoge lob. Tica springt en kopt de bal. Choony kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Łysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Łysiak met een sublieme pass. Grădescu met een sublieme pass. Dantas rent richting de bal. Dantas geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Goldinas geeft de bal voor. Grădescu is nu in balbezit. Grădescu probeert naar een medespeler te passen. Tica bereikt de bal nog maar net als eerste. Tica haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Daar is Crişan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pajukoski verovert de bal door een tackle van achteren. Bajer rent richting de bal. Raun onderschept slim de pass. Raun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Porras rent richting de bal. Tica rent richting de bal. Porras is nu in balbezit. Tica bereikt de bal nog maar net als eerste. Tica haalt uit met een fantastische trap. Choony bokst de bal weg.

32e minuut.
Pajukoski speelt de bal door. Dantas rent richting de bal. Dantas passt de bal met de wreef. Daar is Tica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tica draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Tica stond buitenspel. Pištec maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Szczerba is nu in balbezit. Szczerba geeft een lange en hoge pass. Crişan is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WALLACHIA - F.C. FRONTIERA 1:1

43e minuut.
Szczerba passt de bal met de wreef. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan passt de bal met de wreef. Albuşel rent richting de bal. Albuşel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Inworp. Vascu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 51%, F.C. FRONTIERA 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WALLACHIA - F.C. FRONTIERA 1:1

53e minuut.
Raun geeft een lange en hoge pass. Daar is Bajer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muzambinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan onderschept slim de pass. Crişan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Palojoki speelt de bal door. Raun kopt de bal weg. Klungelig pakt Pudel de bal. Crişan is nu in balbezit. Crişan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Palojoki trapt de bal weg. Porras kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Portillo de bal onder controle te krijgen. Tica bereikt de bal nog maar net als eerste. Tica draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Raun is nu in balbezit. Tica onderschept slim de pass. Tica geeft een hoge lob. Porras probeert de bal met de borst te controleren. Porras draait met de bal, schiet en ... Choony kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 51%, F.C. FRONTIERA 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WALLACHIA - F.C. FRONTIERA 1:1