Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. FRONTIERA WALLACHIA
4s31s2 Tactiek univ
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
62.3 gemiddelde waardering 61.2
formidable Schieten formidable
good Passen very good
formidable Verdedigen formidable


4e minuut.
Amariei met de inworp. Stalmach geeft een lange en hoge pass. Palojoki met een sublieme pass. Grădescu probeert de bal met de borst te controleren. Amariei geeft een hoge lob. Palojoki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Muzambinho met een sublieme pass. Grădescu is nu in balbezit. Grădescu geeft een lange en hoge pass. Tica springt en kopt de bal. Dvéri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. FRONTIERA - WALLACHIA 0:1

14e minuut.
Tica kopt de bal weg. Łysiak is nu in balbezit. Łysiak met een sublieme pass. Porras rent richting de bal. Porras draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Stalmach geeft een hoge lob. Goldinas kopt de bal weg. Vascu rent richting de bal. Vascu haalt uit met een fantastische trap. Palojoki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Amariei onderschept slim de pass. Grădescu begaat een overtreding. Amariei is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szczerba komt het veld opgelopen. Popescu komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Grădescu geeft een lange en hoge pass. Tica controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kupisz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vascu rent richting de bal. Vascu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Szczerba rent richting de bal. Crişan rent richting de bal. Szczerba rent richting de bal. Szczerba haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Amariei kopt de bal weg. Dantas geeft een hoge lob. Kupisz is nu in balbezit. Tica onderschept slim de pass. Tica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Inworp. Amariei met een snelle inworp. Daar is Popescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popescu geeft een lange en hoge pass. Crişan maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. FRONTIERA 52%, WALLACHIA 48%.
F.C. FRONTIERA - WALLACHIA 0:1

47e minuut.
Portillo geeft de bal voor. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zolović krijgt een gele kaart. Crişan raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Amariei neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Nahum geeft de bal voor. Ruciński rent richting de bal. Ruciński geeft een hoge lob. Szczerba rent richting de bal. Szczerba schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zolović heeft problemen om de bal te vangen. Szczerba rent richting de bal. Crişan probeert de bal met de borst te controleren. Crişan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. FRONTIERA - WALLACHIA 1:1

55e minuut.
Inworp. Albuşel komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Grădescu met een snelle inworp. Łysiak geeft de bal voor. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. FRONTIERA - WALLACHIA 1:2

66e minuut.
Muzambinho kopt de bal weg. Grădescu heeft problemen om de bal te vangen. Grădescu speelt de bal door. Tica bereikt de bal nog maar net als eerste. Tica draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Łysiak rent richting de bal. Albuşel onderschept slim de pass. Albuşel geeft een lange en hoge pass. Crişan rent richting de bal. Crişan draait met de bal, schiet en ... Palojoki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. FRONTIERA - WALLACHIA 2:2

88e minuut.
Ruciński rent richting de bal. Szczerba onderschept slim de pass. Szczerba speelt de bal door. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. FRONTIERA 57%, WALLACHIA 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. FRONTIERA - WALLACHIA 2:2