Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-01-08 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga III.01
  • Stadion: DANGEROUS ARENA
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 32903
Dangerous Minds WALLACHIA
0.2.1 Tactiek univ
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
54.8 gemiddelde waardering 61.8
zeer goed Schieten uitmuntend
solide Passen solide
formidabel Verdedigen formidabel


4e minuut.
Dantas geeft de bal voor. Doppler is nu in balbezit. Porras onderschept slim de pass. Porras geeft een lange en hoge pass. Tica maakt een snoekduik en kopt de bal. Reis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Oprică passt de bal in één keer door. Delgado rent richting de bal. Pudel verovert de bal door een tackle van achteren. Oprică verovert de bal door een tackle van achteren. Oprică haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Tica kopt de bal weg. Clerck controleert de bal met de borst. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - WALLACHIA 0:1

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grădescu met de inworp. Tica bereikt de bal nog maar net als eerste. Tica draait met de bal, schiet en ... Reis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - WALLACHIA 0:2

22e minuut.
Oprică onderschept slim de pass. Bajer bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprică verovert de bal door een tackle van achteren. Oprică haalt uit met een fantastische trap. Palojoki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - WALLACHIA 1:2

26e minuut.
Muzambinho passt de bal in één keer door. Daar is Porras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porras passt de bal met de wreef. Tica bereikt de bal nog maar net als eerste. Tica haalt uit met een fantastische trap. Reis bokst de bal weg.

31e minuut.
Łysiak rent richting de bal. Łysiak geeft een lange en hoge pass. Tica bereikt de bal nog maar net als eerste. Clerck bereikt de bal nog maar net als eerste. Tica verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Grădescu neemt de hoekschop. Tica rent richting de bal. Tica passt de bal zonder na te denken. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Muzambinho is nu in balbezit. Seehaus verovert de bal door een tackle van achteren. Seehaus passt de bal met de wreef. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Tica is nu in balbezit. Porras is nu in balbezit. Porras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - WALLACHIA 1:3

41e minuut.
Ruciński onderschept slim de pass. Hulva onderschept slim de pass. Łysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Łysiak geeft een lange en hoge pass. Tica springt en kopt de bal. Reis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Hulva met een sublieme pass. Pajukoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajukoski geeft een lange en hoge pass. Porras rent richting de bal. Porras draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dangerous Minds 63%, WALLACHIA 37%.
Dangerous Minds - WALLACHIA 1:3

50e minuut.
Bajer passt de bal met de wreef. Łysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Łysiak passt de bal in één keer door. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras haalt uit met een fantastische trap. Reis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Daar is Ligi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porras is nu in balbezit. Khalvashi is nu in balbezit. Porras onderschept slim de pass. Porras haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Reis met een harde bal richting middenveld. Muzambinho kopt de bal weg. Grădescu is nu in balbezit. Grădescu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Inworp. Grădescu met de inworp. Łysiak rent richting de bal. Łysiak geeft de bal voor. Porras krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Grădescu probeert naar een medespeler te passen. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras speelt de bal door. Daar is Tica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tica draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Tica raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cobas Obarrio komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Grădescu geeft een lange en hoge pass. Ligi heeft problemen om de bal te vangen. Cobas Obarrio is nu in balbezit. Porras rent richting de bal. Porras schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Na een snelle pass probeert Liga de bal onder controle te krijgen. Cobas Obarrio is nu in balbezit. Cobas Obarrio schiet op doel. Reis probeert naar een medespeler te passen. Muzambinho geeft een lange en hoge pass. Reis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Doppler geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grădescu met de inworp. Cobas Obarrio is nu in balbezit. Cobas Obarrio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Seehaus geeft de bal voor. Oprică kopt de bal weg. Pajukoski rent richting de bal. Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Delgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - WALLACHIA 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dangerous Minds 57%, WALLACHIA 43%.
Dangerous Minds - WALLACHIA 2:3