Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-01-11 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga III.01
  • Stadion: FCM 8CAU Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 42926
FCM 8CAU WALLACHIA
FCM Tactiek univ
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 6
62.3 gemiddelde waardering 58.9
formidabel Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Grădescu heeft problemen om de bal te vangen. Grădescu geeft een hoge lob. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FCM 8CAU - WALLACHIA 0:1

17e minuut.
Muzambinho met een sublieme pass. Łysiak is nu in balbezit. Łysiak passt de bal met de wreef. Porras rent richting de bal. Porras haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Muzambinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gower bereikt de bal nog maar net als eerste. Gower speelt de bal door. Gawinecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawinecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Gower met een sublieme pass. Gawinecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawinecki speelt de bal door. Mularczyk rent richting de bal. Mularczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Villalobos heeft problemen om de bal te vangen. Cobas Obarrio rent richting de bal. Villalobos verovert de bal door een tackle van achteren. Porras is nu in balbezit. Porras schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
López Pumarejo geeft een hoge lob. Inworp. Grădescu met een snelle inworp. Cobas Obarrio is nu in balbezit. Cobas Obarrio haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCM 8CAU 52%, WALLACHIA 48%.
FCM 8CAU - WALLACHIA 0:1

55e minuut.
Pajukoski met een sublieme pass. Grădescu rent richting de bal. Grădescu geeft een hoge lob. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras haalt uit met een fantastische trap. Marcel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Cobas Obarrio controleert de bal met de borst. Porras speelt de bal door. Grădescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădescu geeft een hoge lob. Cobas Obarrio krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Mularczyk speelt de bal door. Mergiu rent richting de bal. Muzambinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Mergiu verovert de bal door een tackle van achteren. Mergiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCM 8CAU 41%, WALLACHIA 59%.
FCM 8CAU - WALLACHIA 0:1