Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-01-18 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga III.01
  • Stadion: San Siro
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 20080
BT 98 RAZ WALLACHIA
5*3*2* Tactiek univ
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
62.3 gemiddelde waardering 61.3
very good Schieten outstanding
excellent Passen solid
outstanding Verdedigen formidable


12e minuut.
Grădescu probeert naar een medespeler te passen. Cobas Obarrio is nu in balbezit. Cobas Obarrio passt de bal met de wreef. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras draait met de bal, schiet en ... Pirela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Pirela met een sublieme pass. Grădescu geeft de bal voor. Porras is nu in balbezit. Porras haalt uit met een fantastische trap. Pirela probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BT 98 RAZ - WALLACHIA 0:1

35e minuut.
Ruciński met een sublieme pass. Daar is Porras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muzambinho probeert naar een medespeler te passen. Cobas Obarrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobas Obarrio draait met de bal, schiet en ... Pirela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Inworp. Łysiak met een snelle inworp. Cobas Obarrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Łysiak rent richting de bal. Łysiak passt de bal met de wreef. Porras probeert naar een medespeler te passen. Cobas Obarrio is nu in balbezit. Cobas Obarrio haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BT 98 RAZ - WALLACHIA 0:2

39e minuut.
Schwartz passt de bal zonder na te denken. Bordino is nu in balbezit. Porras onderschept slim de pass. Cobas Obarrio rent richting de bal. Cobas Obarrio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ranović heeft problemen om de bal te vangen. Porras rent richting de bal. Cobas Obarrio is nu in balbezit. Cobas Obarrio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BT 98 RAZ - WALLACHIA 0:3

41e minuut.
Schwartz passt de bal in één keer door. Tsouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsouras passt de bal zonder na te denken. Minh Kiệt is nu in balbezit. Minh Kiệt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Fornaris met een snelle inworp. Bordino bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cobas Obarrio. Cobas Obarrio krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BT 98 RAZ 46%, WALLACHIA 54%.
BT 98 RAZ - WALLACHIA 0:3

46e minuut.
Tica komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Klungelig pakt Bordino de bal. Tica rent richting de bal. Tica passt de bal in één keer door. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras haalt uit met een fantastische trap. Pirela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Dantas passt de bal met de wreef. Łysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornaris verovert de bal door een tackle van achteren. Fornaris geeft een hoge lob. Minh Kiệt krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
BT 98 RAZ - WALLACHIA 1:3

65e minuut.
Bordino onderschept slim de pass. Łysiak onderschept slim de pass. Łysiak probeert naar een medespeler te passen. Tica rent richting de bal. Tica draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Minh Kiệt kopt de bal weg. Vierkorn bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bajer. Bajer krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Ranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranović speelt de bal door. Fornaris met een sublieme pass. Vierkorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Vierkorn schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Ruciński geeft de bal voor. Tsouras is nu in balbezit. Tsouras met een sublieme pass. Minh Kiệt rent richting de bal. Minh Kiệt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Klungelig pakt Muzambinho de bal. Muzambinho geeft een hoge lob. Daar is Ranović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tica rent richting de bal. Tica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Klungelig pakt Vierkorn de bal. Ruciński geeft de bal voor. Tica kopt de bal weg. Porras rent richting de bal. Porras haalt uit met een fantastische trap. Pirela bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Porras is nu in balbezit. Porras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BT 98 RAZ - WALLACHIA 1:4

86e minuut.
Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras passt de bal met de wreef. Grădescu probeert naar een medespeler te passen. Tica is nu in balbezit. Tica haalt uit met een fantastische trap. Pirela bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BT 98 RAZ 54%, WALLACHIA 46%.
BT 98 RAZ - WALLACHIA 1:4