Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WALLACHIA FCRB1923.
univ Tactiek Granar !
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 0
61.3 gemiddelde waardering 57.3
formidabel Schieten uitstekend
solide Passen solide
uitmuntend Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Łysiak speelt de bal door. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallesi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pallesi krijgt een gele kaart. Porras is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Porras neemt zijn aanloop. Sebes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - FCRB1923. 1:0

5e minuut.
Rimoldi kopt de bal weg. Grădescu rent richting de bal. Szirmay begaat een overtreding. Grădescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Łysiak neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Inworp. Łysiak met een snelle inworp. Sesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tica onderschept slim de pass. Tica draait met de bal, schiet en ... Sebes bokst de bal weg.

9e minuut.
Rimoldi geeft de bal voor. Solito is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ruciński. Solito is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szirmay komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Grădescu geeft een lange en hoge pass. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras passt de bal in één keer door. Tica bereikt de bal nog maar net als eerste. Tica draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Grădescu zal de hoekschop nemen. Tica springt en kopt de bal. Sebes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Bajer verovert de bal door een tackle van achteren. Pallesi onderschept slim de pass. Pallesi passt de bal zonder na te denken. Solito is nu in balbezit. Solito haalt uit met een fantastische trap. Palojoki bokst de bal weg.

23e minuut.
Tica rent richting de bal. Porras is nu in balbezit. Tica is nu in balbezit. Tica schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Dantas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sesa met de inworp. Szirmay geeft een lange en hoge pass. bin Sakhtyani is nu in balbezit. Palojoki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. bin Sakhtyani rent richting de bal. bin Sakhtyani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WALLACHIA - FCRB1923. 1:1

35e minuut.
Rimoldi met een snelle inworp. Łysiak geeft de bal voor. Tica kopt de bal weg. Porras is nu in balbezit. Porras haalt uit met een fantastische trap. Sebes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Solito kopt de bal weg. bin Sakhtyani is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ruciński. Ruciński krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Łysiak passt de bal met de wreef. Porras heeft problemen om de bal te vangen. Muzambinho speelt de bal door. Grădescu is nu in balbezit. Grădescu geeft een lange en hoge pass. Sebes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Dantas onderschept slim de pass. Dantas geeft de bal voor. Tica is nu in balbezit. Tica haalt uit met een fantastische trap. Sebes maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - FCRB1923. 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 47%, FCRB1923. 53%.
WALLACHIA - FCRB1923. 2:1

54e minuut.
Szirmay speelt de bal door. Odolskiy is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dantas. Odolskiy roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Odolskiy kan niet meer verder spelen. Iancu komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Iancu rent richting de bal. Szirmay probeert naar een medespeler te passen. Ruciński verovert de bal door een tackle van achteren. Solito bereikt de bal nog maar net als eerste. Solito haalt uit met een fantastische trap. Palojoki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. bin Sakhtyani is nu in balbezit. bin Sakhtyani schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Szirmay rent richting de bal. Szirmay passt de bal zonder na te denken. Solito rent richting de bal. Solito draait met de bal, schiet en ... Palojoki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WALLACHIA - FCRB1923. 2:2

62e minuut.
Cobas Obarrio komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Cobas Obarrio met een sublieme pass. Łysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Łysiak geeft de bal voor. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras schiet op doel. Sebes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Valle heeft problemen om de bal te vangen. Cobas Obarrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras is nu in balbezit. Porras schiet op doel. Sebes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - FCRB1923. 3:2

73e minuut.
Muzambinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzambinho geeft de bal voor. Cobas Obarrio is nu in balbezit. Cobas Obarrio haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 52%, FCRB1923. 48%.
WALLACHIA - FCRB1923. 3:2