Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WALLACHIA Lupii obositi
univ Tactiek Skema C
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 12
7 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
59 gemiddelde waardering 62.1
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen goed
formidabel Verdedigen uitmuntend


5e minuut.
Mitręga verovert de bal door een tackle van achteren. Mitręga probeert de bal met de borst te controleren. Mitręga probeert naar een medespeler te passen. Sypniewski heeft problemen om de bal te vangen. Sypniewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Sypniewski passt de bal zonder na te denken. Łysiak speelt de bal door. Porras is nu in balbezit. Porras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Lupii obositi 1:0

15e minuut.
Sypniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sypniewski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pudel de bal. Szałęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Szałęga schiet op doel. Palojoki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Duma kopt de bal weg. Łysiak is nu in balbezit. Cauna begaat een overtreding. Cauna krijgt een gele kaart. Łysiak raakt geblesseerd tijdens het duel. Dantas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tica maakt een snoekduik en kopt de bal. Çelikbilek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Mitręga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tica tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mitręga raakt geblesseerd tijdens het duel. Ruffinoni zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Atencio heeft problemen om de bal te vangen. Szałęga is nu in balbezit. Szałęga haalt uit met een fantastische trap. Palojoki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Grădescu onderschept slim de pass. Grădescu speelt de bal door. Porras is nu in balbezit. Porras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Lupii obositi 2:0

24e minuut.
Tica is nu in balbezit. Porras is nu in balbezit. Duma tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Porras raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

36e minuut.
Mazur verovert de bal door een tackle van achteren. Ruciński verovert de bal door een tackle van achteren. Ruciński geeft de bal voor. Attuati kopt de bal weg. Sypniewski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bajer heeft problemen om de bal te vangen. Szałęga is nu in balbezit. Szałęga haalt uit met een fantastische trap. Palojoki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 59%, Lupii obositi 41%.
WALLACHIA - Lupii obositi 2:0

46e minuut.
Mitręga met een sublieme pass. Szałęga rent richting de bal. Bajer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bajer krijgt een gele kaart. Szałęga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cauna wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Cauna speelt de bal door. Sypniewski rent richting de bal. Łysiak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Łysiak krijgt een gele kaart. Sypniewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cauna wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Lupii obositi 2:1

65e minuut.
Atencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Szałęga onderschept slim de pass. Pudel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szałęga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cauna neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Cauna verovert de bal door een tackle van achteren. Cauna probeert naar een medespeler te passen. Sypniewski speelt de bal door. Mazur bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazur schiet op doel. Paal!

78e minuut.
Ruffinoni speelt de bal door. Cauna bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzambinho begaat een overtreding. Muzambinho krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Mitręga passt de bal zonder na te denken. Szałęga rent richting de bal. Met opzet legt Dantas zijn tegenspeler op de grond. Szałęga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cauna komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Klungelig pakt Maschio de bal. Tica rent richting de bal. Maschio begaat een overtreding. Maschio krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Klungelig pakt Łysiak de bal. Łysiak probeert naar een medespeler te passen. Tica bereikt de bal nog maar net als eerste. Tica haalt uit met een fantastische trap. Çelikbilek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Lupii obositi 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 50%, Lupii obositi 50%.
WALLACHIA - Lupii obositi 3:1