Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-02-05 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga III.01
  • Stadion: Maidan
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 35944
Lupii obositi WALLACHIA
Skema C Tactiek univ
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
3 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
60.5 gemiddelde waardering 59.4
zeer goed Schieten formidabel
goed Passen solide
uitmuntend Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Duma geeft een lange en hoge pass. Atencio heeft problemen om de bal te vangen. Szałęga is nu in balbezit. Szałęga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Ruciński onderschept slim de pass. Inworp. Cauna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sypniewski geeft een lange en hoge pass. Mazur springt en kopt de bal. Palojoki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Grădescu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maschio. Grădescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Muzambinho met een snel genomen vrije trap. Porras springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Tica is nu in balbezit. Duma verovert de bal door een tackle van achteren. Porras is nu in balbezit. Porras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii obositi - WALLACHIA 0:1

35e minuut.
Muzambinho verovert de bal door een tackle van achteren. Muzambinho geeft een lange en hoge pass. Tica kopt de bal weg. Porras rent richting de bal. Porras draait met de bal, schiet en ... Çelikbilek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lupii obositi 50%, WALLACHIA 50%.
Lupii obositi - WALLACHIA 0:1

69e minuut.
Pudel geeft een hoge lob. Muzambinho probeert naar een medespeler te passen. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras schiet op doel. Çelikbilek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii obositi - WALLACHIA 0:2

77e minuut.
Łysiak rent richting de bal. Łysiak passt de bal met de wreef. Grădescu met een sublieme pass. Porras is nu in balbezit. Porras haalt uit met een fantastische trap. Çelikbilek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Maschio geeft een hoge lob. Łysiak rent richting de bal. Łysiak geeft een lange en hoge pass. Porras rent richting de bal. Porras haalt uit met een fantastische trap. Çelikbilek bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Łysiak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Porras maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii obositi - WALLACHIA 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lupii obositi 53%, WALLACHIA 47%.
Lupii obositi - WALLACHIA 0:3