Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-12-28 18:18
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.02
  • Stadion: aslantepe Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4565
aslanyürek ALL LOSERS
orta Tactiek BUGG
65% Balbezit 35%
24% Spel op eigen helft 76%
21 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.6 gemiddelde waardering 34.9
excellent Schieten adequate
very good Passen weak
excellent Verdedigen average


5e minuut.
Jerolimov passt de bal zonder na te denken. Duró met een sublieme pass. Munaretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Munaretti draait met de bal, schiet en ... Karola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aslanyürek - ALL LOSERS 1:0

7e minuut.
Grubczyk rent richting de bal. Grubczyk geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Rødseth de bal onder controle te krijgen. Míča rent richting de bal. Míča haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Grubczyk passt de bal zonder na te denken. Zachacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zachacz passt de bal in één keer door. Grubczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubczyk geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Rødseth onderschept slim de pass. Rødseth met een sublieme pass. Coombes rent richting de bal. Míča verovert de bal door een tackle van achteren. Míča draait met de bal, schiet en ... Karola bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
aslanyürek - ALL LOSERS 2:0

17e minuut.
Jerolimov passt de bal in één keer door. Daar is Ancelotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ancelotti passt de bal zonder na te denken. Grubczyk heeft problemen om de bal te vangen. Grubczyk geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Munaretti passt de bal in één keer door. Grubczyk is nu in balbezit. Grubczyk geeft een lange en hoge pass. Daar is Coombes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Míča rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aslanyürek - ALL LOSERS 3:0

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Zachacz de bal onder controle te krijgen. Noble bereikt de bal nog maar net als eerste. Noble met een sublieme pass. Bruun is nu in balbezit. Bruun schiet op doel. Cottin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Míča passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zachacz de bal. Zachacz geeft een lange en hoge pass. Munaretti is nu in balbezit. Munaretti schiet op doel. Karola bokst de bal weg.

37e minuut.
Jerolimov verovert de bal door een tackle van achteren. Jerolimov geeft de bal voor. Munaretti rent richting de bal. Munaretti haalt uit met een fantastische trap. Karola werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
aslanyürek - ALL LOSERS 4:0

45e minuut.
Grubczyk geeft een lange en hoge pass. Míča bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Koçaner zal de hoekschop nemen. Míča krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aslanyürek 26%, ALL LOSERS 74%.
aslanyürek - ALL LOSERS 4:0

56e minuut.
Duró probeert naar een medespeler te passen. Koçaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçaner probeert naar een medespeler te passen. Míča bereikt de bal nog maar net als eerste. Míča haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Daar is Míča, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flechia bereikt de bal nog maar net als eerste. Míča onderschept slim de pass. Míča schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Coombes kopt de bal weg. Jerolimov is nu in balbezit. Jerolimov geeft een lange en hoge pass. Míča rent richting de bal. Míča draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Grubczyk geeft de bal voor. Karola met een sublieme pass. Jerolimov kopt de bal weg. Míča probeert de bal met de borst te controleren. Míča draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Míča is nu in balbezit. Flechia legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Míča is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Míča zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Karola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aslanyürek - ALL LOSERS 5:0

70e minuut.
Míča passt de bal met de wreef. Koçaner is nu in balbezit. Koçaner met een sublieme pass. Duró bereikt de bal nog maar net als eerste. Duró draait met de bal, schiet en ... Karola bokst de bal weg. Munaretti rent richting de bal. Munaretti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
aslanyürek - ALL LOSERS 6:0

73e minuut.
Trelecki probeert de bal met de borst te controleren. Trelecki geeft een lange en hoge pass. Secară controleert de bal met de borst. Míča onderschept slim de pass. Míča schiet op doel. Karola bokst de bal weg. Munaretti rent richting de bal. Munaretti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
aslanyürek - ALL LOSERS 7:0

75e minuut.
Klungelig pakt Míča de bal. Koçaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçaner geeft een lange en hoge pass. Munaretti is nu in balbezit. Munaretti schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
aslanyürek - ALL LOSERS 8:0

85e minuut.
Jerolimov rent richting de bal. Jerolimov passt de bal zonder na te denken. Koçaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçaner geeft een hoge lob. Munaretti krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Karola speelt de bal door. Jerolimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerolimov met een sublieme pass. Daar is Míča, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Míča draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
aslanyürek - ALL LOSERS 9:0

90e minuut.
Secară geeft een hoge lob. Bruun kopt de bal weg. Trelecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bean is nu in balbezit. Bean schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aslanyürek 23%, ALL LOSERS 77%.
aslanyürek - ALL LOSERS 9:0