Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pruhovaní Gumkáči Great talents Trnava
Normal Tactiek skuška
38% Balbezit 62%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 34.4
weak Schieten good
poor Passen average
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Merényi onderschept slim de pass. Merényi geeft de bal voor. Pełkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dębicki is nu in balbezit. Dębicki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Kaščák kopt de bal weg. Klimsak rent richting de bal. Kessl tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Klimsak wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Merényi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Hančák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dębicki rent richting de bal. Dębicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pruhovaní Gumkáči - Great talents Trnava 0:1

12e minuut.
Daar is Hančák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dębicki verovert de bal door een tackle van achteren. Pełkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dębicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dębicki schiet op doel. Piajka bokst de bal weg.

14e minuut.
Kolpák geeft de bal voor. Pełkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tlstovič is nu in balbezit. Pełkowski onderschept slim de pass. Pełkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Klimsak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kessl is nu in balbezit. Klimsak verovert de bal door een tackle van achteren. Pełkowski rent richting de bal. Pełkowski draait met de bal, schiet en ... Piajka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Piajka probeert naar een medespeler te passen. Coimbra is nu in balbezit. Kessl is nu in balbezit. Merényi rent richting de bal. Merényi geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Coimbra kopt de bal weg. Kessl is nu in balbezit. Klimsak onderschept slim de pass. Pełkowski is nu in balbezit. Pełkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pruhovaní Gumkáči - Great talents Trnava 0:2

30e minuut.
Klimsak probeert naar een medespeler te passen. Merényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Merényi passt de bal zonder na te denken. Dębicki heeft problemen om de bal te vangen. Dębicki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Klimsak is nu in balbezit. Klimsak met een sublieme pass. Coimbra met een sublieme pass. Dębicki is nu in balbezit. Dębicki haalt uit met een fantastische trap. Piajka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Klimsak rent richting de bal. Klimsak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Grlický de bal. Dębicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dębicki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kolpák verovert de bal door een tackle van achteren. Kolpák speelt de bal door. Klimsak probeert naar een medespeler te passen. Dębicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dębicki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Klimsak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pełkowski de bal. Dębicki is nu in balbezit. Pełkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pełkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pruhovaní Gumkáči - Great talents Trnava 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pruhovaní Gumkáči 81%, Great talents Trnava 19%.
Pruhovaní Gumkáči - Great talents Trnava 0:3

46e minuut.
Daar is Zuffada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zuffada geeft de bal voor. Hančák bereikt de bal nog maar net als eerste. Pełkowski onderschept slim de pass. Pełkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Gritta met een sublieme pass. Klimsak rent richting de bal. Klimsak met een sublieme pass. Dębicki is nu in balbezit. Dębicki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Coimbra de bal onder controle te krijgen. Merényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Merényi probeert naar een medespeler te passen. Pełkowski rent richting de bal. Pełkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pruhovaní Gumkáči - Great talents Trnava 0:4

62e minuut.
Hančák bereikt de bal nog maar net als eerste. Pełkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimsak probeert naar een medespeler te passen. Dębicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dębicki schiet op doel. Piajka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Kolpák geeft een lange en hoge pass. Dębicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dębicki speelt de bal door. Pełkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pełkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pruhovaní Gumkáči - Great talents Trnava 0:5

67e minuut.
Dębicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pełkowski rent richting de bal. Dębicki rent richting de bal. Dębicki draait met de bal, schiet en ... Piajka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pruhovaní Gumkáči - Great talents Trnava 0:6

74e minuut.
Gritta passt de bal zonder na te denken. Coimbra rent richting de bal. Coimbra geeft een lange en hoge pass. Pełkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pełkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Coimbra bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlstovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Coimbra onderschept slim de pass. Coimbra geeft een lange en hoge pass. Dębicki maakt een snoekduik en kopt de bal. Piajka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Hančák bereikt de bal nog maar net als eerste. Hančák met een sublieme pass. Zimen bereikt de bal nog maar net als eerste. Merényi verovert de bal door een tackle van achteren. Merényi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Merényi passt de bal zonder na te denken. Pełkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimsak rent richting de bal. Dębicki rent richting de bal. Dębicki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Piajka speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kolpák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klimsak bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimsak geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pruhovaní Gumkáči 78%, Great talents Trnava 22%.
Pruhovaní Gumkáči - Great talents Trnava 0:6