Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-01-29 18:35
  • Competitiewedstrijd: Megye I.18
  • Stadion: MARACANA Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1970
Rut1n FC 1860 Szank
Defend Tactiek nnkk
67% Balbezit 33%
20% Spel op eigen helft 80%
27 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.8 gemiddelde waardering 0
very good Schieten tragic
adequate Passen tragic
weak Verdedigen tragic


2e minuut.
Saranka met de inworp. Cabba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabba geeft de bal voor. Szokol rent richting de bal. Szokol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rut1n FC - 1860 Szank 1:0

3e minuut.
Bærheim passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ráday de bal. Ráday passt de bal in één keer door. Szokol is nu in balbezit. Szokol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rut1n FC - 1860 Szank 2:0

5e minuut.
Emődi passt de bal zonder na te denken. Saranka is nu in balbezit. Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Saranka onderschept slim de pass. Saranka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Bal is nu in balbezit. Saranka onderschept slim de pass. Saranka met een sublieme pass. Klungelig pakt Szokol de bal. Szokol haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Saranka verovert de bal door een tackle van achteren. Saranka met een sublieme pass. Szokol rent richting de bal. Szokol schiet op doel. Janduda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Saranka neemt de hoekschop. Bærheim heeft problemen om de bal te vangen. Szokol is nu in balbezit. Szokol haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fullaondo met een harde bal richting middenveld. Bærheim kopt de bal weg. Szokol is nu in balbezit. Szokol draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Doeltrap. Fullaondo trapt de bal weg van het doel. Saranka heeft problemen om de bal te vangen. Saranka draait met de bal, schiet en ... Fullaondo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Saranka kopt de bal weg. Oliveira is nu in balbezit. Szokol verovert de bal door een tackle van achteren. Saranka rent richting de bal. Saranka haalt uit met een fantastische trap. Paal!

23e minuut.
Nafti geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ráday met de inworp. Saranka bereikt de bal nog maar net als eerste. Saranka geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Szokol bereikt de bal nog maar net als eerste. Szokol schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Ráday probeert naar een medespeler te passen. Saranka is nu in balbezit. Saranka geeft een lange en hoge pass. Szokol is nu in balbezit. Szokol schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szokol rent richting de bal. Szokol schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Saranka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Brehme komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Ráday geeft een hoge lob. Nafti is nu in balbezit. Nafti geeft een hoge lob. Brehme heeft problemen om de bal te vangen. Brehme haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Daar is Bærheim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bærheim geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Przerywacz de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Brehme zal de hoekschop nemen. Fullaondo bokst de bal weg.

41e minuut.
Brehme onderschept slim de pass. Cabba is nu in balbezit. Cabba probeert naar een medespeler te passen. Szokol rent richting de bal. Szokol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rut1n FC - 1860 Szank 3:0

42e minuut.
Szokol onderschept slim de pass. Brehme bereikt de bal nog maar net als eerste. Nafti rent richting de bal. Brehme verovert de bal door een tackle van achteren. Brehme draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rut1n FC 18%, 1860 Szank 82%.
Rut1n FC - 1860 Szank 3:0

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fullaondo met een harde bal richting middenveld. Daar is Oliveira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szokol rent richting de bal. Szokol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rut1n FC - 1860 Szank 4:0

65e minuut.
Szokol bereikt de bal nog maar net als eerste. Janduda begaat een overtreding. Szokol raakt geblesseerd tijdens het duel. Młocek komt het veld opgelopen. Măcriş komt het veld opgelopen. Brehme zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szokol rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Brehme is nu in balbezit. Brehme geeft de bal voor. D`Heer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Brehme neemt de hoekschop. Fullaondo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szokol rent richting de bal. Szokol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rut1n FC - 1860 Szank 5:0

70e minuut.
Nafti geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ráday zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brehme bereikt de bal nog maar net als eerste. Brehme geeft een lange en hoge pass. Fullaondo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

83e minuut.
Bierek verovert de bal door een tackle van achteren. Brehme bereikt de bal nog maar net als eerste. Brehme passt de bal in één keer door. Szokol is nu in balbezit. Szokol draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rut1n FC 23%, 1860 Szank 77%.
Rut1n FC - 1860 Szank 5:0