Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Innominabili Gengiscan
naz Svizzera Tactiek 433
38% Balbezit 62%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 14
5 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.8 gemiddelde waardering 36.1
hopeless Schieten average
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen solid


7e minuut.
Talledo passt de bal met de wreef. Batatais geeft een hoge lob. Gałuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałuszyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Batatais passt de bal in één keer door. Kövesfalvi is nu in balbezit. Met opzet legt Burkan zijn tegenspeler op de grond. Burkan krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Kövesfalvi raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kövesfalvi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Gałuszyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bobiński is nu in balbezit. Kövesfalvi verovert de bal door een tackle van achteren. Kövesfalvi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kaluža rent richting de bal. Późniak verovert de bal door een tackle van achteren. Późniak geeft een hoge lob. Padlikowski rent richting de bal. Padlikowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Padlikowski geeft een lange en hoge pass. Gałuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałuszyński geeft de bal voor. Padlikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Padlikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Innominabili - Gengiscan 0:1

32e minuut.
Ziontkowski geeft een lange en hoge pass. Batatais bereikt de bal nog maar net als eerste. Batatais passt de bal in één keer door. Padlikowski is nu in balbezit. Padlikowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Innominabili - Gengiscan 0:2

40e minuut.
Crespo is nu in balbezit. Crespo geeft de bal voor. Inworp. Kövesfalvi met een snelle inworp. Gałuszyński geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Inworp. Kövesfalvi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burkan controleert de bal met de borst. Gałuszyński is nu in balbezit. Gałuszyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Rodrigo is nu in balbezit. Rodrigo geeft de bal voor. Późniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Późniak schiet op doel. Hermel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Innominabili - Gengiscan 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Innominabili 68%, Gengiscan 32%.
Innominabili - Gengiscan 0:3

52e minuut.
Dzięgielewski is nu in balbezit. Talledo onderschept slim de pass. Talledo speelt de bal door. Padlikowski rent richting de bal. Padlikowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Crespo geeft een hoge lob. Fiori bereikt de bal nog maar net als eerste. Linazza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Linazza krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Burkan verovert de bal door een tackle van achteren. Kövesfalvi rent richting de bal. Burkan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Burkan krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

61e minuut.
Inworp. Mairou komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Kövesfalvi passt de bal met de wreef. Pastars verovert de bal door een tackle van achteren. Późniak rent richting de bal. Późniak haalt uit met een fantastische trap. Hermel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Innominabili - Gengiscan 0:4

68e minuut.
Lafont komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Gałuszyński is nu in balbezit. Gałuszyński geeft een lange en hoge pass. Dzięgielewski rent richting de bal. Późniak verovert de bal door een tackle van achteren. Późniak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Lafont is nu in balbezit. Fiori onderschept slim de pass. Fiori passt de bal met de wreef. Kövesfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałuszyński geeft de bal voor. Hermel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Późniak is nu in balbezit. Późniak geeft een lange en hoge pass. Gałuszyński is nu in balbezit. Gałuszyński schiet op doel. Hermel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Gałuszyński rent richting de bal. Pastars rent richting de bal. Pastars geeft de bal voor. Gałuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałuszyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Innominabili 68%, Gengiscan 32%.
Innominabili - Gengiscan 0:4