Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-01-29 18:42
  • Competitiewedstrijd: Eccellenza.018
  • Stadion: EUR Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 26400
EUR 1971 Bastiano
352bis Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
22% Spel op eigen helft 78%
38 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.1 gemiddelde waardering 19.2
solid Schieten weak
adequate Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Dueñas verovert de bal door een tackle van achteren. Socki is nu in balbezit. Socki passt de bal in één keer door. Shahbazyan rent richting de bal. Shahbazyan geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

4e minuut.
Socki kopt de bal weg. Shahbazyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shahbazyan geeft de bal voor. Daar is Ferret, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferret schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EUR 1971 - Bastiano 1:0

5e minuut.
Shahbazyan passt de bal in één keer door. Felappi is nu in balbezit. Felappi geeft een hoge lob. Ferret is nu in balbezit. Ferret draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EUR 1971 - Bastiano 2:0

6e minuut.
Machado is nu in balbezit. Machado geeft de bal voor. Garbarini kopt de bal weg. Ferret probeert de bal met de borst te controleren. Ferret haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Gamrát passt de bal zonder na te denken. Felappi is nu in balbezit. Felappi passt de bal in één keer door. Ferret is nu in balbezit. Ferret schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Valcasali speelt de bal door. Socki bereikt de bal nog maar net als eerste. Socki geeft een hoge lob. Ferret is nu in balbezit. Ferret haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Klungelig pakt Valcasali de bal. Shahbazyan rent richting de bal. Shahbazyan geeft een hoge lob. Ferret is nu in balbezit. Ferret haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Felappi rent richting de bal. Felappi schiet op doel. Velardi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
EUR 1971 - Bastiano 3:0

12e minuut.
Socki rent richting de bal. Shahbazyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shahbazyan probeert naar een medespeler te passen. Ferret bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferret geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Felappi rent richting de bal. Felappi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EUR 1971 - Bastiano 4:0

18e minuut.
Ferret heeft problemen om de bal te vangen. Panucci rent richting de bal. Ferret onderschept slim de pass. Felappi rent richting de bal. Felappi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Gamrát is nu in balbezit. Gamrát geeft een hoge lob. Shahbazyan speelt de bal door. Ferret is nu in balbezit. Ferret draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Zamataro rent richting de bal. Antúnez onderschept slim de pass. Antúnez geeft een lange en hoge pass. Ferret rent richting de bal. Ferret haalt uit met een fantastische trap. Velardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Shahbazyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shahbazyan geeft een hoge lob. Felappi bereikt de bal nog maar net als eerste. Felappi draait met de bal, schiet en ... Velardi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EUR 1971 - Bastiano 5:0

40e minuut.
Felappi speelt de bal door. Daar is Socki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Socki met een sublieme pass. Ferret rent richting de bal. Ferret haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EUR 1971 25%, Bastiano 75%.
EUR 1971 - Bastiano 5:0

47e minuut.
Valcasali kan de bal niet met de borst controleren. Felappi is nu in balbezit. Felappi passt de bal met de wreef. Ferret bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferret haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Valcasali is nu in balbezit. Valcasali speelt de bal door. Liebers speelt de bal door. Ferret bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferret draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Liebers geeft de bal voor. Klungelig pakt Retus de bal. Ferret bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferret schiet op doel. Velardi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EUR 1971 - Bastiano 6:0

58e minuut.
Ferret haalt uit met een fantastische trap. Panucci kopt de bal weg. Klungelig pakt Ferret de bal. Ferret draait met de bal, schiet en ... Velardi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Garbarini de bal. Felappi bereikt de bal nog maar net als eerste. Felappi geeft de bal voor. Ferret springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Garbarini rent richting de bal. Garbarini geeft een hoge lob. Klungelig pakt Crescenzio de bal. Felappi bereikt de bal nog maar net als eerste. Felappi geeft een lange en hoge pass. Velardi bokst de bal weg. Ferret is nu in balbezit. Ferret haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EUR 1971 - Bastiano 7:0

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Velardi met een harde bal richting middenveld. Socki kopt de bal weg. Klungelig pakt Ferret de bal. Ferret schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Shahbazyan passt de bal in één keer door. Ferret rent richting de bal. Ferret passt de bal zonder na te denken. Felappi rent richting de bal. Felappi haalt uit met een fantastische trap. Velardi bokst de bal weg.

73e minuut.
Socki met de inworp. Shahbazyan probeert naar een medespeler te passen. Liebers probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Felappi de bal. Felappi haalt uit met een fantastische trap. Velardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Liebers passt de bal in één keer door. Socki is nu in balbezit. Socki passt de bal zonder na te denken. Ferret is nu in balbezit. Ferret schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EUR 1971 - Bastiano 8:0

78e minuut.
Liebers bereikt de bal nog maar net als eerste. Liebers geeft de bal voor. Ferret bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferret draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EUR 1971 - Bastiano 9:0

80e minuut.
Felappi is nu in balbezit. Felappi passt de bal met de wreef. Ferret rent richting de bal. Ferret schiet op doel. Na een snelle pass probeert Retus de bal onder controle te krijgen. Velardi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
EUR 1971 - Bastiano 10:0

81e minuut.
Dueñas probeert de bal aan de voet te houden. Antúnez met een sublieme pass. Shahbazyan speelt de bal door. Ferret bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferret draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Socki rent richting de bal. Socki geeft een lange en hoge pass. Daar is Ferret, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferret haalt uit met een fantastische trap. Retus probeert de bal aan de voet te houden. Velardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Felappi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
EUR 1971 - Bastiano 11:0

89e minuut.
Ferret is nu in balbezit. Ferret passt de bal zonder na te denken. Felappi is nu in balbezit. Felappi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EUR 1971 - Bastiano 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EUR 1971 18%, Bastiano 82%.
EUR 1971 - Bastiano 12:0